Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jonathan Lambert herinnert zich de dag dat hij Miss France op tv in het nauw dreef

Jonathan Lambert herinnert zich de dag dat hij Miss France op tv in het nauw dreef

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

De cabaretier was zaterdag 9 maart te gast bij Eric Dussart en Jade in het programma ‘On refait la télé’ op RTL. De kans voor hem om zijn grootste angst met Laurie Thielman te herdenken.

“Ik was geschokt mevrouw, Jonathan Lambert »zegt Eric Dusart vandaag tegen zijn gast. Terwijl de cabaretier via de microfoon van het programma On refait la télé terugkeert naar zijn televisiebegin met chef-kok Jean-Pierre Cuvi, zijn gekste vermommingen of zelfs zijn uitzinnige passie voor zijn sjaal, van rechts naar links Het doet hem denken aan een van zijn tekeningen in Laurent Roquiers programma “On n'est pas sofa”.

In dit geval was dit nummer het doelwit Laurie Thielman . Als de jonge vrouw nu tv-presentator is, kondigde ze zichzelf aan bij het grote publiek met een kroon op haar hoofd terwijl ze in 2011 tot Miss Frankrijk werd gekroond. Vervolgens wilde Jonathan Lambert haar in de val lokken door vermomd als Damien Picer, een personage, op de set te verschijnen. rechtstreeks uit Zijn verbeelding, voor haar doorgaand “seksmaniak”.

'Je werd tegengehouden door de verpleegsters, wat ons meer vertelt over dit personage. Ze maakte Laurie Thelman zo bang dat ze achterover viel.'Eric Dussart vergeet niet om context te geven. ” Ik was erg bangDe gast doet mee door toe te voegen: Er is nog steeds het moment waarop ik viel toen ik tegen mezelf zei 'Verdomme, ze heeft zichzelf waarschijnlijk pijn gedaan.' Omdat zijn val nog steeds zo geweldig was. Bovendien verbaast het mij dat ze niets heeft gekregen. We hadden geluk dat ze lachte.”. Ondanks de onverwachte situatie bleef Jonathan Lambert vandaag tekenen en parodiëren: “Nou ja, ik denk aan werk.”.

Deze scène, die een cultus werd en zelfs viraal werd, veroorzaakte gelukkig geen echte schok voor de jonge winnaar van de schoonheidswedstrijd. “Ik was blij omdat het een personage was dat ik voor de grote show had gemaakt en ik dacht niet dat het ooit terug zou kunnen komen op een aardse zender, omdat er iets zo geks aan dit personage was.”“, bevestigt Jonathan Lambert. Om verder te gaan: “Het feit dat ze bij de pas gekroonde Miss France was en zo van de troon viel, was een hele symboliek die heel grappig was.”.