Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kendji Girac (The Voice) barst in tranen uit bij de tragische verdwijning van zijn kleine nichtje “Ik zou haar graag zien opgroeien”

Voor deze achtste editie van “The Voice Kids”De kinderen moesten zich bewijzen tegen Patrick Fury, Luanne, Julien Dore en Kenji Girac. Het moet gezegd dat de jury’s dit seizoen allemaal sterke momenten hebben gehad met de genomineerden. Luan moest het doen Verlaat de groep Na de geweldige prestatie van een jonge jongen. Deze keer Kendji Girac uit NKan zijn emoties niet bevatten. Leg uit waarom.

rustgevend geluid

Tijdens een blinde auditie op 27 augustus 2022 van een 12-jarig meisje Kwam op het podium om zijn talent te tonen. het meisje dat Hij beantwoordt de naam van de Thais nam het adres “Catering” Zangeres Olivia Rodrigo.

Een onopgemerkte interpretatie in de ogen van Kenji Girak. De stem van Genève verleidt vertaler “Andalusische” Dat doet Julian Doré ook. Als het optreden van de Thais voorbij is, Kendji Girac gaf zijn mening voor het meisje.

Zijn stem was zo verrast winnaar seizoen 3 van “het geluid” wie welkeIk heb alle aandacht van de trainer. Volgens Kendji, de stem van de tiener ik was “ontspannen en kalm”. Dat laatste zal hem doen reizen.

De zangeres legde het meisje uit dat hij haar in zijn team wilde hebben “uit de diepte” uit zijn ziel. En dat, om te kunnen zingen en vooral Hoor de stem die hem betoverde.

Deel Julien Doré Dit gevoel van reizen. Coco’s vertaler bekent dat hij geliefd was dezelfde manier Op hetzelfde niveau als zijn partner. Volgens haar bracht de zoetheid van kleine Thais hen tot een “verre universum”.

Julien Doré voegde eraan toe dat deze reis een goede was en hielp hem zijn batterijen op te laden. Er is geen twijfel, meid Grote opschudding veroorzaken bij coaches.

READ  Sequentie op Santoro verwart netizens

De genegenheid van Kendji Girac

Dus Little Thies moest kiezen tussen Julien Doré of Kenji Girac. Zonder aarzeling, mooie brunette Kies een vertaler “Mama’s ogen”. Ze had geen idee van haar keuze Dat zou de zanger irriteren.

Kendji Girac knielde eerder naast Thaïs knuffel haar. De zanger was erg onder de indruk. De aanwezigheid van het kleine meisje deed hem denken aan het familiedrama dat niemand op de set kende. Kendji Girac onthulde dat de eerste kleindochter van haar zus dezelfde voornaam heeft als de kandidaat.

“Ik wou dat ik haar zou zien opgroeien en haar zo zou zien zingen op de set,” begon hij.

Kendji Girac gaat verder met te zeggen dat het hem blij maakte om het zich te herinneren “Dit kleine ding”. Dit verklaart waarom de zanger Ik heb met het meisje gesproken met zijn hart

Kenji Girak sprak niet meer over zijn overleden nichtje. Om zijn reactie af te leiden, het verlies van het kleine meisje Hij maakte het diep. Terug op de stoel vroeg Luan hem of hij in orde was.

De zangeres legt uit dat wat er is gebeurd ons herinnert aan de kleine momenten in het leven die iedereen overkomen. Dan legt hij het uit Het was een deel van het leven voordat je dat toevoegt “Hartenbreker”. Het hoogtepunt van dit achtste seizoen van “The Voice Kids”.

Bijzonder indrukwekkende editie

De zanger had aan het begin van het seizoen al aan Télé-Loisirs laten weten dat deze versie hem ontroerde. Hij laat zien dat coaches ongelooflijke momenten beleven in hun stoel. Kendji Girac legt uit dat zij dat ook zijn Stress met kinderen Met het verlangen om hen lief te hebben en te verwelkomen.

“Dit seizoen was ik bijzonder ontroerd”, zei de vader van Eva Alba.

Dit is het achtste seizoen tweede bericht voor artiesten “vergeten”. Er lijkt iets speciaals te zijn aan zijn ervaring in deze remake in vergelijking met seizoen 7. Hij zei dat hij 11 neven en… Nichten Heeft.

READ  Lori Loughlin, slachtoffer van een dievenbende: ze heeft meer dan een miljoen dollar verloren!

Hij is dus gewend om kinderen om zich heen te hebben. Kendji Girac gaf toe vader te zijn Maak een akkoord wakker Dat had hij in zijn eerste seizoen niet. Hij voegt eraan toe dat hij dit jaar opbrengst op bijna alle kandidaten.