Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jason Priestley: De kinderen van de Beverly Hills-ster zijn echt enorm, als twee druppels water

Jason Priestley: De kinderen van de Beverly Hills-ster zijn echt enorm, als twee druppels water

Deze zondag 28 augustus Jason Priestley Dooft 53 kaarsen! Voor veel mensen, vooral die ouder dan 30 jaar, blijft Brandon Walsh de steunpilaar in de keten Beverly Hills 90210. Het karakter dat hij belichaamde van 1990 tot 1998.”Mensen praten nog wel eens met me Beverly Hills 90210 Brandon Walsh-personage Maar ik had het geluk dat ik aan veel andere series kon deelnemen, met veel even dynamische en interessante personages (…) Deze serie was erg creatief en was zeer succesvol over de hele wereld. Het is duidelijk dat mensen over deze show willen praten, het was een geweldig wereldwijd fenomeen toen het werd uitgezonden. Het was een geweldige kans voor mij als jonge acteur, dus ik heb geen probleem om erover te praten!‘, vang hem 20 minuten in juni. Toen reisde de acteur door Frankrijk om het Monte Carlo Television Festival bij te wonen dat op dat moment plaatsvond.

Zijn kinderen zijn even groot als hun vader

Naast zijn carrière werd Jason Priestley de vader van een dochter, Ava Veronica, geboren op 2 juli 2007, en een jongen, Dashiell Orson, geboren op 9 juli 2009. Ze zijn de vruchten van zijn relatie met Naomi Loud, met wie hij was . Hij trouwde in mei 2005. Ze waren allemaal aanwezig om de 53-jarige acteur te begeleiden op het Monte Carlo Festival. Die laatste deelde ook enkele familiefoto’s op zijn Instagram-account. We merken bij het zien van deze foto’s dat zijn twee kinderen, Ava en Dashie, die zo goed zijn gegroeid, als twee druppels water zijn voor hun vader maar ook voor hun moeder! De jonge Dashel heeft toen bijna dezelfde glimlach als zijn vader Beverly Hills !