Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – TEKEN REGIO NORMANDI 30 AUGUSTUS 2022

Quinté PMU – TEKEN REGIO NORMANDI 30 AUGUSTUS 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Milord's lied foto

De winnaar van de vorige editie van de Prix Région Normandie, Quinté deze dinsdag in Dieppe, Milords lied (foto) Hij zal zijn titel verdedigen met deze handicap die zal dienen als een boost voor de pay-per-view-weddenschappen van dinsdag. Na twee zomersessies, waarvan de laatste op de voorgestelde route, heeft deze inwoner van Stefan Wattel Herontdek obstakels met legitieme ambities.

3 nummers Milord : Dit is alleen de titelhouder. Ook hij pakte een overwinning en werd derde in vier uitvoeringen in dit sprintparcours. Dit jaar onderhouden, handicap vinden en een goede kaart om te spelen.

1 Bailey’s Blue : Deze 5-jarige heeft sinds het begin van het jaar duidelijk een lovenswaardige consistentie getoond. Aan de andere kant heeft ze twee overwinningen en drie plaatsen in negen betwiste vijfkampen. Pas op voor zijn gehandicapte terugkeer…

4 TUDO BEM Aan het begin van de maand eindigde hij op dit circuit als tweede in de Prix de la Tour aux Crabes en domineerde hij vandaag drie van zijn concurrenten. In zo’n bedrijf werd bevestigd dat het, na negen posities in twintig opeenvolgende races, logische lopers zou hebben.

6 BEMANNING DRAAK : Hij werd vroeg in zijn carrière, op 3-jarige leeftijd, op de wedstrijdlijst gezet en naderde deze ontmoeting in zijn volle bezit. Hij won deze zomer zelfs in Aix-Les-Bains, voordat hij op 1 augustus als derde eindigde op dat circuit. Bevestiging in behandeling.

8 Shalgoja-diamanten : In drie ronden in kwintielen eindigde hij deze zomer als zesde voordat hij zich aanmeldde voor de vierde plaats in Deauville. Als ze geen last heeft van het verkorten van de afstand, moet ze deze batch logischerwijs herhalen.

READ  Jean-Pierre Bernaud: Zijn dochter Julia vertelt over hun stormachtige familiemaaltijden tijdens een begrafenis

5 sommen : Zeker, hij is al meer dan een jaar niet voorbij de koppositie. Aan referenties geen gebrek in zo’n bedrijf, dat twee overwinningen en drie plaatsen in de race behaalde. Honor VI in een kwintet van hetzelfde programma, in Deauville, zal mikken op een plekje.

15 : In acht wedstrijden in de vijf jaar is deze 4-jarige vier plaatsen in de top vijf beland. Bovendien eindigde het net als vijfde op de vijfde, op 15 augustus op Deauville op rij. Het moet opnieuw actief ingrijpen in de afgewerkte verpakking.

7 Mary Picknick : Ze hoefde geen genoegen te nemen met de 10e plaats tijdens de Grand Handicap des Sprinters, op 15 augustus in Deauville, waar ze vandaag werd ingehaald door vier van haar concurrenten. Ze won echter eerder de handicap van Deauville. Het zou dus onverstandig zijn haar overhaast te veroordelen.

Bij geen vijandigheid: 12 gele curry’s

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
3 Milord lied
1 Baileys Blauw
Regelmatige kansen
4 TUDO BEM
6 BEMANNING DRAAK
8 Masa Chalguda
buiten
5 overdreven
15e Helaas
7 Maria’s uitje

Prognose Samenvatting:

favoriet
3 – Het lied van Milord

een klap voor het hart
1 – Bailey’s Blues

gek moment
6- BEMANNING DRAAK

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
8 Masa Chalguda Bachelot T.
4 TUDO BEM Poetin Hogg.
5 overdreven Benoïst J.
3 Milord lied Basker S.
1 Baileys Blauw Piccon T.
6 BEMANNING DRAAK Fillon mm.
15e Helaas Poiso’s.
12 gele curry Thomas Ron.
14 Baileys bloem LEMAITRE a.
2 mysterieus land Delaland m.
READ  Het festival van Avignon in 2023 trok ongeveer 115.000 toeschouwers