Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton plaagt: Koning van Nederland en Kim Kardashian zorgen voor opschudding

Kate Middleton plaagt: Koning van Nederland en Kim Kardashian zorgen voor opschudding

De situatie Kate Middleton Sociale netwerken zijn niet de enige die complottheoretici en roddelbladen in beroering brengen. Van royalty's tot de Hollywood Hills: de kwestie is fel bediscussieerd… en bespot.

Kate Middleton 'is flink afgeslankt': Belgische koninklijke expert reageert na nieuwe video van prinses

de koning Willem-Alexander van Nederland Tegenwoordig werd het door de Britse pers beschuldigd van majesteit. De reden? Een genie dat rechtstreeks geïnspireerd is door tegenslagen Prinses van Wales. Tijdens een officieel uitje wees een familielid van koning Charles III zijn familie af. “Photoshop-byte” Niet hun foto's. 'Dit is een mes in de rug van aanhangers van het Britse koningshuis'Het was geweldig Dagelijkse mail Volgens opmerkingen van Hoofd Ladsday News. “Een wrede komedie”is geschat de zon

weekend, Kim Kardashian Hij maakte ook grapjes over Kate Middleton. “Op weg naar het vinden van kasteel”, schreef hij in het onderschrift van de Instagram-post. Een grap die de 364 miljoen volgers van de zakenman verdeeld heeft. “Vulgair. En harteloos”, “Je bent niet grappig”, “Als een beroemdheid zegt dat ze roddels haten…”, Sommige internetgebruikers vertelden het hem. De Kate Middleton-affaire heeft ongetwijfeld mensen aan het praten gebracht.

READ  Nederland beperkt tot 9 februari