Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton in de problemen: Terug naar school voor kinderen is ingewikkelder dan verwacht…

Het is een grote schok voor de koninklijke familie in Engeland. Kate Middleton Zij en haar man, prins William, bereiden zich voor om bij hun drie kinderen in te trekken, om Kensington Palace te verlaten en samen te gaan wonen in Windsor, in Adelaide Cottage. Het probleem is dat voor prins George, 9, prinses Charlotte, 7, en prins Louis, 4, elk met een beetje onafhankelijkheid, we het zullen moeten doen zonder de officiële oppas van de clan, Maria Theresa Torreon Borrallo, thuis. .

Toch is ze onvermoeibaar nuchter. dit is Fantastische oppas Hij maakt al heel lang deel uit van het gezin en begon voor prins George te zorgen toen hij 8 maanden oud was. Adelaide Cottage heeft maar vier slaapkamers, dus ze zal nu iets verder weg op een ander terrein moeten gaan wonen – net als bijvoorbeeld degene die in plaats van prins William en Kate Middleton de schoonmaak verzorgt. Het zou dus een drastische verandering zijn voor de hertogin en hertog van Cambridge, die al meer dan 8 jaar gebruik maken van een boost uit de volgende kamer.

Als Kate Middleton en prins William besluiten te verhuizen – zonder een beetje Megxit aan de andere kant van de wereld aan te bieden – is dat vooral in het belang van hun drie kinderen. Het paar verloor liever een paar slaapkamers, maar woonde in de buurt van Lambrook School, de dure Berkshire County School waar George, Charlotte en Louis vanaf september 2022 moeten studeren. Ondanks de relatieve afwezigheid van Maria Theresa Torreon-Borallo, hoef je je geen zorgen te maken over drie Kinderen. Als je een snelle babysit nodig hebt, ze wonen nu tien minuten lopen van koningin Elizabeth II, waar ze zich fulltime in Windsor Castle heeft gevestigd, en ze zijn ook niet ver van Michael en Carol Middleton. , met de auto. Alles is niet verloren…

READ  Belangrijkste doelgroepen: "Meurtres à Belle-Ile" op France 3 bekroond met 3,8 miljoen - "Grey's Anatomy" op TF1 versloeg ook de lancering van het nieuwe seizoen van "Top Chef" op de zwakke M6 - France 2