Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DU PONT DE L’ALMA TEKEN 17 AUGUSTUS 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Fabulous Dream

De Prix du Pont de l’Alma, Quente deze woensdag, in Enghien, bracht veertien dravers bijeen, die allemaal goed bekend zijn in deze gemeenschap. Zelfs als wijsheid niet een van zijn essentiële eigenschappen is, prachtige droom (foto) Ze heeft ongetwijfeld de middelen om iedereen het eens te worden.

4 prachtige dromen : Toegegeven, hij is vijf keer gediskwalificeerd tijdens zijn laatste zeven openbare shows. Hij heeft echter bewezen een groot aantal van dergelijke spreekwoorden te hebben. Verstandig, het zou niet ver van de waarheid moeten zijn, vooral omdat het goed achter de automatisering is geplaatst.

9 ELMAGNIFICO DE LOU : Geeft een overwinning en een plaats op veel rechte paden weer. Bovendien werd hij voor zijn comebackrace na meer dan zes maanden afwezigheid als tweede geplaatst in de 5e prijsrace, Dominic Savary, eind juli op dit circuit. Bevestiging in behandeling.

13 Het eiken meisje : Als hij nog steeds op zoek is naar een eerste overwinning als vijfde, heeft hij drie plaatsen in negen pogingen. En zo behaalde ze de derde plaats in de quinté, op 23 juli op dat traject, voordat ze een week later de zesde plaats in de referentie-quinté behaalde, niet profiterend van een goed parcours. Pas op voor het einde.

1 FOXTROT NOBLES : Zijn laatste twee ronden resulteerden in een podiumplaats tijdens de maand juli op het gras. Bewijs van goede lichamelijke conditie. Wat betreft zijn terugkeer naar het zand, hij is het vermelden waard, vooral omdat hij het voordeel zal hebben om in de frontlinie te beginnen.

7 dollar vuur : Het benadert deze wedstrijd met volledig bezit van zijn middelen. Bewijs: hij heeft nog steeds twee overwinningen, waarvan de laatste onder het zadel werd verdiend op dit Engin-circuit. Ten tweede zal ze tijdens haar laatste rit op dit circuit logische ontvangers hebben.

READ  Pascal Obispo en Raynaud kwamen bijeen om de brandweerlieden te ondersteunen

2 Evita Madrid De winnares van de quinté-award, begin dit jaar in Vincennes, heeft zojuist zijn vorm bewezen door de derde plaats te behalen in de quinté-test, de Prix Dominique Savary, eind juli op dit circuit, ruim voor vijf van haar concurrenten vandaag. Wantrouwen.

6 De Franse manier van leven : Toegegeven, ze heeft sinds juni 2021 niet meer gewonnen. Ze heeft echter drie podiumplaatsen in vier opeenvolgende runs. Na twee vernieuwingsraces, waarbij ze op de rails stond, kan ze in deze race weer over haar praten.

5 DIEGO DU HOULET : Het is belangrijk dat hij niet letterlijk de negende plaats inneemt die hij eind juli behaalde in de 5e Reference Prix Dominic Safari op deze route, omdat hij nooit de baan heeft gevonden waar hij zou eindigen en zijn reis met middelen zou voltooien. Hervatting.

In het geval van geen vijandigheid: 11 FYNIO DU POMMEREUX

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
4 prachtige droom
9 ELMAGNIFICO DE LOU
Regelmatige kansen
13 eiken meisje
1 FOXTROT NOBLES
7 dollar geest
buiten
2 Evita Madrid
6 Franse manier van leven
5 DIEGO DU HOULET

Prognose Samenvatting:

favoriet
4 – Een prachtige droom

een klap voor het hart
9- ELMAGNIFICO DE LOU

gek moment
1 – FOXTROT NOBLES

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

READ  Beëindig het applaus voor Virgin Tonic, volg de show live!
nummer. paard bestuurder
9 ELMAGNIFICO DE LOU Martens C.
4 prachtige droom Abrivard M.
7 dollar geest Abrevard A.
2 Evita Madrid openen F.
1 FOXTROT NOBLES LELIEVRE E.
11 Locatie de Pomerox Verva taart. s.
13 eiken meisje Navard F.
6 Franse manier van leven j.
5 DIEGO DU HOULET Erno S.
3 EUROPA DE CHENU Lou Beller T.