Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Giulia Vignali: blouse met een kleine kraag en een natuurlijk gezicht, straalt Rafik Kad Murad . uit

Het televisieseizoen nadert en het begint eerder dan het seizoen voor schoolkinderen. Over een week of twee voor degenen die geluk hebben, is de vakantie voorbij. Terug naar school is synoniem met terugkeren naar een intens, vermoeiend tempo Julia Vignali.

Als co-host van de show telematica Op France 2 staat Julia Vignali met Thomas Sotto de hele week vroeg op. Een organisatie die perfect bij haar past maar die ze tijdens de zomervakantie ongetwijfeld heel graag ophing.

Gevolgd door 96.000 abonnees op Instagram, gaf Julia Vignali een glimp van het einde van haar vakantie op het sociale netwerk voor het delen van foto’s. Vanuit de zee verscheen Rafik Kad Murad op natuurlijke wijze. “weer aan de horizon! #revived #nomakeup #sleep #friends #greece #italy”, merkte ze op bij haar foto, wat impliceert dat haar vakantie in Zuid-Europa was.

De voormalige gastvrouw van Love in the Meadow laadt niet alleen de batterijen op, maar straalt natuurlijk, zonder een trucje in haar kleine, lage zwarte topje. Veel mensen prezen haar voor deze post. “Natuurlijke schoonheidZanger Francois Feldman merkte op,Hoe dit mooi! Goed herstel, lieve Julia!Marilyn Schiappa antwoordde: “Jij bent mooiGastvrouw Laurie Chuliwa is enthousiast. Rafeeq Kad Murad is een volle zaal!

READ  De zaak Pierre Balmed: de eerste foto van de komiek onder gerechtelijke controle in het Paul Bros Hospital in Villejuif