Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chantal Goya in rouw: een grote klap, ze wordt geconfronteerd met twee doden in een paar dagen …

Het is een bijzonder moeilijke maand augustus die de populaire kinderzanger doormaakt Chantal Goya. De 80-jarige ster hoorde binnen enkele dagen van twee doden. Zoals gemeld door de krant verre ochtendZe nam afscheid van haar schoonzus, Charles Henry Bienville. De begrafenis van laatstgenoemde vond plaats in Saint-Tropez.

Chantal Goya nam de richting van Zuid-Frankrijk, vrijdag 12 augustus 2022, om haar zus Marie-José de Guerre te ondersteunen, die net haar man had verloren; “Het paar was al tientallen jaren verdeeld tussen Saint-Germain-des-Pres en Saint-Tropez, en de architectuurschilder koos er uiteindelijk voor om in vrede te rusten.De begrafenis vond plaats in twee fasen, eerst tijdens een religieuze ceremonie in de kerk Notre-Dame de l’Assumption, daarna op de marinebegraafplaats van Saint-Tropez. Charles Henry Bainville, geboren in New York in 1947, had succes als architect en mede-oprichter van een bedrijf in 1983 waardoor een van de beroemdste man in het vak: Philippe Starck.Na een druk leven zal Charles-Henry Bainville zich vanaf 2007 uitsluitend wijden aan schilderen, collages en beeldhouwen met een blijvende liefde voor Varvoegt de krant eraan toe.

Op maandag 15 augustus was Chantal Goya opnieuw in rouw. Sterker nog, de ster met het onsterfelijke haar kondigde op Facebook en Instagram aan dat hij nog een lid van zijn entourage heeft verloren. Maar de professionals deze keer. In de reactie op een archieffoto, pijpvertaler pandy pandaEn de Konijn of Bubba de kleine beer schrijven : “Jean Jack staat [son mari, ndlr] En ik ben heel verdrietig… We hebben zojuist vernomen dat onze grote vriend, onze choreograaf Arthur Blachart, is overleden. Hij heeft al mijn grote shows gechoreografeerd. We denken veel aan hem en denken aan zijn dierbaren. Chantal Joya, Jean-Jacques Debot.

READ  Matthew Johan werd op zevenjarige leeftijd verkracht: hij gaf zijn zonen een gruwelijke getuigenis...