Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton: De prinses kondigt aan dat ze kanker heeft en met chemotherapie is begonnen

Kate Middleton: De prinses kondigt aan dat ze kanker heeft en met chemotherapie is begonnen

Er gaan al maanden geruchten over zijn gezondheidstoestand. De Britse prinses Kate Middleton (42 jaar) gaat chemotherapie ondergaan om kanker te behandelen, maakte ze vrijdag bekend in een videoclip die ze op sociale media plaatste.

Ze bevestigde in een videoclip: “Het gaat goed met mij”, zonder verdere details te geven over de aard van haar ziekte. Sinds de buikoperatie op 16 januari is ze niet meer in het openbaar gezien.

“grote schok”

De procedure was “succesvol”, aldus de prinses van Wales, maar daaropvolgende tests brachten kanker aan het licht. Kate zei: “Dus mijn medisch team adviseerde mij om preventieve chemotherapie te ondergaan en ik zit nu in de beginfase van deze behandeling.”

De prinses voegde eraan toe: “Dit was natuurlijk een enorme schok, en William en ik hebben er alles aan gedaan om dit privé aan te pakken en te beheren in het belang van ons jonge gezin.”

Zijn afwezigheid uit het openbare leven sinds deze operatie afgelopen februari heeft geleid tot intense speculaties op sociale media. De prinses bevond zich in maart ook midden in de controverse nadat ze een foto op sociale media had gepubliceerd die vervalst bleek te zijn. “Het kostte me wat tijd om te herstellen van een grote operatie voordat ik met mijn behandeling kon beginnen. Maar het belangrijkste was dat we de tijd namen om alles aan George, Charlotte en Louis uit te leggen op een manier die bij hen paste en om hen gerust te stellen dat alles goed met mij zou komen. ” ze legde uit.

READ  Pierre Garnier (Star Academy): Een onverwachte openbaring 3 maanden na zijn overwinning, een belofte die nog niet is waargemaakt..

“Slecht nieuws”

De Britse premier Rishi Sunak wenste de prinses een “volledig en spoedig” herstel en zei in een verklaring dat hij “ernaar uitkijkt haar terug te zien wanneer ze er klaar voor is.”

Een woordvoerder van het Witte Huis reageerde en zei: “We zijn erg verdrietig om dit nieuws te horen”, en wenste prinses Kate een “volledig herstel.” “Dit is vreselijk nieuws”, aldus Karine Jean-Pierre, waarbij ze opriep tot “respect voor de privacy” van de prinses van Wales en haar familie.

Koning Charles onthulde afgelopen februari dat hij ook een behandeling voor kanker had ondergaan, die hij ontdekte na een operatie voor goedaardige prostaathyperplasie.