Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De vreselijke bijnaam die Shakira aan Gerard Pique gaf

De vreselijke bijnaam die Shakira aan Gerard Pique gaf

Na een tijdje uit elkaar te zijn geweest, staan ​​Gerard Pique en Shakira niet per se op goede voet. De zangeres laat de kans niet voorbijgaan om kritiek te uiten op haar voormalige metgezel, die wordt beschuldigd van overspel. volgens ElmondoDe Colombiaanse vrouw, die deze keer minder wreed zal zijn, zal op haar nieuwe album ook een lied opdragen aan haar ex-geliefde, en de woorden luiden als volgt: “Als ik had geweten dat het de laatste keer zou zijn, had ik meer van je gehouden, maar ik heb geen misbruik van je gemaakt. En omdat ik dacht dat je geen houdbaarheidsdatum had, bewaarde ik de kusjes voor later. Ik wilde het doen dat. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het zien van foto's van mij met jou mij geen pijn deed, omdat het mij pijn deed. Als dat niet het geval was, “Ik was naar jou op zoek omdat ik ook mijn trots heb. Denk niet dat ik Mis je niet, want dat doe ik. Nog een nacht om door te brengen zonder je te zien. Nog een avond met sterk acteren. Ik heb je nummer verwijderd en waarom? Als ik het heb, weet ik dat ik je niet zal vergeten, hoe duidelijk het ook is .”

De rest volgt na deze aankondiging

Woorden van een gekwetste vrouw. Bovendien koestert ze nog steeds enige wrok jegens de oud-speler van FC Barcelona. Elmondo Ze legt uit dat ze tijdens haar interviews weigert haar naam te noemen. Als ze over hem moest praten, gebruikte ze een bijnaam. Ze noemt hem zelfs ‘Voldemort’, een beroemd personage uit de saga. Harry Potter. Waarom ? Want wat de tovenaar betreft, voor haar is Pique ‘degene die niet genoemd mag worden’, zoals de Iberische media het uitdrukten. De oud-voetballer zal het waarderen…

READ  video. 'Deze man is berucht': Pierre Mennes werd door critici beschuldigd van het slaan van zijn hond onder vuur, en hij antwoordt

kroeg. de
updaten