Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘We begrijpen er niets van’, ‘Zwijg’, ‘Rue’. Isabelle Huppert verdeelt kijkers, de actrice schaamt zich niet voor kritiek

‘We begrijpen er niets van’, ‘Zwijg’, ‘Rue’. Isabelle Huppert verdeelt kijkers, de actrice schaamt zich niet voor kritiek

Geschreven door Bertrand Bell | journalist

Nieuwsgierig van aard, is Bertrand altijd op zoek naar het kleinste beetje primeur. Gepassioneerd door voetbal, is hij nooit ver verwijderd van voetbal en al het nieuws dat daarmee gepaard gaat. Maar ook zakelijke of politieke gebeurtenissen behoren tot zijn favoriete journalistieke onderzoek.

Isabelle Huppert speelt de titelrol in Racine's toneelstuk Berenice in het Théâtre de la Cité in Parijs. Het bod werd afgelopen dinsdag niet unaniem goedgekeurd, wat de actrice niet deerde.

‘We begrijpen er niets van’, ‘Zwijg’, ‘Rue’. Isabelle Huppert verdeelt kijkers, de actrice schaamt zich niet voor kritiek

De rest volgt na de aankondiging

Isabelle Huppert verdeelt de kijkers in het Théâtre de la Cité in Parijs. De persoon met echte bewondering voor Baskenland speelt Berenice, de joodse prinses en koningin van Palestina, in het gelijknamige toneelstuk van de grote 17e-eeuwse toneelschrijver Jean Racine. Veel mensen waarderen de toneelbewerking van Romeo Castellucci niet. Tijdens de show op dinsdag 19 maart waren veel critici behoorlijk vernietigend en benadrukten ze een show die moeilijk toegankelijk en vaak onbegrijpelijk was. launch In het bijzonder vermeldt “Gedurfde vooringenomenheid met rommelige resultaten“.

In de zaal: explosies van gelach tijdens de tragische stilte, en beledigingen onder de toeschouwers. “Stil“,”Ru“,”jouw mond', hoorden we vooraf gejoel tijdens de laatste groet. Een beetje chaos, aldus de journalist uit Figaro Alban Barthelemy en Isabelle Huppert lieten zich niet ontmoedigen. “Tijdens de laatste groet begonnen Gary en een paar anderen te boegeroep. Anderen staan ​​op en applaudisseren luid. “Isabelle Huppert, de geroemde, keert drie keer (!) op het podium terug met een air van uitdagendheid.” Hij schreef op zijn X-account, toen hij net had gemeld dat zijn beroemde buurman in kwestie had geroepen: “We begrijpen niet wat je zegt, Isabel!

READ  Op 23 juni 2023 komt er een grote verandering voor 4 sterrenbeelden

Onbegrijpelijke beoordelingen?

Als er geen toeschouwers op het podium komen van een moeder van drie kinderen, in strijd met het script voor de film Y van Quentin DupieuxAniek, waar de winnaar van de mannelijke onthulling van de Cesar van 2024, Raphael Coignard, oogverblindend was, maar de gewelddadige uitwisselingen gingen door voor de zaal, meldde de journalist. De Italiaanse visueel regisseur Romeo Castellucci staat echter al bekend om zijn verdeeldheid zaaiende vooroordelen. Er is niet gelogen over de goederen, zoals blijkt uit de presentatie van dit amendement. Beschikbaar op de website van het theater : “Er zullen slechts twee andere acteurs op het podium staan ​​die Titus, Antiochus en verschillende Romeinse senatoren zullen spelen. Al hun reacties zullen onbegrijpelijk zijn en bedekt worden door de stem van Berenice.”

Maar de weddenschap was misschien te ambitieus… Ter herinnering: dit stuk vertelt het tragische liefdesverhaal tussen keizer Titus en prinses Berenice, die uit Rome wordt weggestuurd. Deze bewerking met Isabelle Huppert in de titelrol speelt tot en met 28 maart in Parijs. Vervolgens toert hij tot mei 2025 internationaal in Milaan, Genève, Clermont-Ferrand, Napels en Rennes.

READ  Proces tegen Jan Faber begint in Antwerpen

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging