Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carla Bruni Sarkozy stopte met eten, en iedereen vindt het normaal – Bevrijding

Carla Bruni Sarkozy stopte met eten, en iedereen vindt het normaal – Bevrijding

een ticket

Het materiaal is gereserveerd voor abonnees

In een podcast gewijd aan de menopauze legt het voormalige model uit dat ze haar gewicht onder controle houdt door slechts één keer per dag te eten en veel te bewegen. Risicovol gedrag volgens veel voedings- en gewichtsspecialisten.

Uitgenodigd voor de podcastmicrofoon over de menopauze, Kom op, durf!, Carla Bruni onthult hoe ze haar dagelijks leven inricht om opvliegers, stemmingswisselingen en andere ongemakken zoals gewichtstoename tegen te gaan. Om gewichtstoename te voorkomen, beweert de zanger gedurende twee jaar slechts één maaltijd per dag, 's avonds, te hebben gegeten. Ze voegt eraan toe dat dit om professionele redenen is, aangezien ze op het gebied van beeld werkt; Dat als ze een baan had”klein» (sic), ze zal zichzelf toestaan ​​vijf kilo aan te komen. Maar deze mogelijkheid beangstigt haar. Ze spreekt ook deze zin uit, die op zijn zachtst gezegd medisch dubbelzinnig is: “Ziekten houden van vet. Ze houden niet van lichaamsbeweging. Als je de hele tijd traint, heb je veel minder ziektes.” Psychiaters, voedingsdeskundigen en voedingsdeskundigen zijn op hun hoede voor dergelijke uitspraken, omdat zodra een ster risicovolle eetpraktijken aan het licht brengt, dit onmiddellijke gevolgen heeft voor een toch al kwetsbare groep patiënten.

“De boodschap die hier wordt uitgezonden is dat we altijd jong en slank moeten blijven, en om dit te bereiken moeten we de beperkingen verminderen. Carla Bruni is een influencer, die een restrictief dieet normaliseert om tegen de natuurlijke fysiologische ontwikkeling van het lichaam in te gaan. Camille Ringot, een psychiater gespecialiseerd in gedragsstoornissen, reageert

READ  Het grappige briefje van Jan om Sarika welkom te heten bij de Paarse Brigade!