Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Justitie verbiedt “saboteurs” van toekomstige afleveringen op sociale netwerken

De rechtbank van Parijs vaardigde een bevel uit om publicaties te verbieden die de rest van de show onthullen.

We lachen niet om de spanning van de show Koh Lanta. Adventure Line Productions (ALP), dat TF1 produceert, heeft een ongebruikelijke juridische strijd tegen spoilers gewonnen. Het is ze nu verboden om de rest van de show online te onthullen. En het gerechtshof van Parijs heeft zojuist een bevel in die zin uitgevaardigd.”Elke post die beweert de inhoud te onthullen van aankomende afleveringen van het nieuwe seizoen van ‘Koh-Lanta’ dat momenteel in de lucht is, wordt verboden.».

sociale netwerken Opgewonden voor de tv-serie, cElke avond van de uitzending gaat gepaard met duizenden berichten die fans online delen. Onder deze tweets bevinden zich “spoilers” die worden gedeeld door gebruikers op Twitter en Instagram door gebruikers die items in handen hebben gekregen die geacht worden vertrouwelijk te zijn.

berichten gericht opde interesse van kijkers vernietigen‘, voor deze show Gevolgd door 4,44 miljoen mensen dinsdag 21 sept. Justitie heeft voor het eerst gevraagd om de bijnaam die boven deze accounts hangt te laten verdwijnen, en volgens Adventure Line Productions zijn er verschillende acties aan de gang.

1000 euro boete

Deze zelfde rechterlijke beslissing lost de kwestie van spoiler door de kandidaten zelf op. Een van hen stond op de radar van de studio om de inhoud van de afleveringen te onthullen en om andere deelnemers te beledigen. Justitie dwingt hem een ​​boete van 1.000 euro te betalen voor elke nieuwe publicatie die informatie openbaart, volgens Parijse .

Les messages d’anciens candidats sont des épines dans pied du studio, qui conserve du mieux mogelijk le secret sur l’avenir des candidats dans le jeu. En plus des accords de vertrouwelijkheid, la direction proscrit l’utilisation du téléphone portable sur les filmlocaties. “ALP laat het plezier van de kijkers niet bederven en wil zijn programma en zijn avonturiers beschermen. Om dit te doen, zult u niet aarzelen om zo vaak als nodig naar de rechter te stappen.‘, voegt het product toe.

READ  Laguiole-messen gezien in Netflix-serie

zie ook – Koh Lanta: Alexia Laroche-Joubert onthult hoe de Pole Test (People Without Stop) is gemaakt