Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is Karen Le Marchand irritant? Na de boeren weegt Matteo Delormo op zijn beurt het gedrag van de gastheer

‘Love is in the meadow’ was zestien jaar lang een hit op de M6. op 30 augustus Karen Le Marchand En zo hervatte ze haar rol als introductie en bemiddelaar om nieuwe boeren te helpen de liefde te vinden. Als de gastheer er geweldig uitzag voor de camera’s en voor de deelnemers, werd een paar dagen lang gefluisterd dat de realiteit heel anders zou zijn.

Zoals onthuld door ons Public-magazine dat vorige week in de kiosken verscheen, zal de gastheer “pijnlijk zijn voor de teams en bedrieglijk vriendelijk met de boeren.”

Nieuwe ontdekkingen in “Raak mijn brief niet aan”
Op deze dinsdag 21 september 2021 keerden de columnisten van de “Touche pas à mon poste” terug naar deze ontdekkingen op het plateau. Alleen Isabel Moreni-Bosque probeerde de gastheer te verdedigen, terwijl de anderen helaas trieste verhalen deelden over de gastheer die eigenlijk een vluchtige zangeres achter de schermen zou zijn.

In zijn verdediging zijn er anderen die gehaat worden.Bijvoorbeeld Matteo Delormo. De columnist ging een verhaal vertellen verteld door A “De persoon die aan de show werkt” : “algemeen, Ze had een zenuwinzinking in de groep omdat ze haar 20% kwark brachten toen ze 0% kwark in de groep wilde. En we hadden een aanval van twee uur! Ze zeiden: ‘Ze heeft een groot talent, ze is slim, ze lacht, maar het is waar dat ze temperamentvol is.”, voltooide hij.

Eleanor de la Fontaine

READ  Bruno wint nog steeds een wereldrecord