Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eddie Mitchell decomprimeert zijn “domme buste” en verklaart zijn afwezigheid op de I Love You Party

Op dinsdag 14 september was het evenement in de Accor Arena in Parijs (en live in Frankrijk 2): Veel artiesten verzameld eer bewijzen aan Johnny Hallyday Vele malen, onder leiding Leticia Hallyday, die haar tranen niet kon bedwingen Vanaf het begin van de ceremonie getiteld ik houd van je. Show was niet unaniem onder Netizens zijn erg optimistisch, terwijl Patrick Bruel, die bij ons was Hij zei dat zijn beste herinneringen zijn met Taulier, Ik was Hij “stortte” in zijn kleedkamer na zijn “falen”..

Als Pascal Obispo de productie-uitnodiging afwijst uit vriendschap met David Hallyday, een goede vriend van Johnny Hallyday, Grote peetvader Laura SmitHij verklaarde zijn afwezigheid op woensdag 22 september via een microfoon Grafieken in Frankrijk : Eddie Mitchell. “Ik had daar niets te doen”, zei hij. “Ik doe niet aan Restos du Coeur [Les Enfoirés, ndlr], dus ik begrijp niet waarom ik dit soort onzin zou gaan doen. Ik heb daar niets mee te maken.” Hij identificeert: “Vanaf het moment dat mensen betalen en artiesten niet betaald krijgen, is Restos du Coeur voor mij. om deze reden. “En praat niet met hem over de winst die aan de Vereniging tegen Kanker wordt gegeven”, legde hij uit tijdens het concert in Frankrijk 2: “Maar natuurlijk…”.

maar dat is niet alles. Gevraagd door onze collega’s op Standbeeld met de titel Iets… Geïnstalleerd voor de Accor Arena, waar Johnny Hallyday zal optreden (…]

Lees meer over Télé-Loisirs

Uitgesloten. Thomas Dutronic brengt het nieuws van zijn vader Jack over: ‘We gaan samen op tournee’
Oriental Song Festival (Frankrijk 4): Gasten en afspeellijst van de show
Florent Bagni vertrouwt zijn dagelijks leven toe aan zijn vrouw Azucina Camanio: “Thuis heb ik een andere behandeling dan mijn leven als zangeres…”
Haar favoriete verleidingslied, dat waar ze niet meer tegen kan… de soundtrack naar het hart van een piraten! (Video)
‘It’s bullshit’: toen de eerste producer van Jean-Jacques Goldman werd ‘afgetrapt’ door platenmaatschappijen (video)

READ  Opgetogen Elizabeth II: XL's glimlach, zondagse outfits en een opmerkelijk familie-uitje in Windsor