Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom Disney Franse bioscopen zou kunnen boycotten

DECRYPTIE – De entertainmentgigant is van plan om al zijn films rechtstreeks op het Disney+ streamingplatform uit te brengen. uitleg.

Wanneer de machtigste pionier op het gebied van entertainment dreigt te stoppen met het uitbrengen van blockbusterfilms in Franse bioscopen, veroorzaakt dat onvermijdelijk een grote rilling. De dreiging is niet formeel afgezwaaid. Maar volgens het tijdschrift verschillend, Verschillende bronnen beweren dit Disney Hij is van plan al zijn films rechtstreeks uit te brengen Disney + .-streamingplatform. Vaarwel superheld bevroren wonder en de anderen star Wars Op het grote scherm… een manier om te ontsnappen aan de “mediachronologie”. In Frankrijk is dit de regel die het leven van de film regelt nadat deze in de bioscoop is uitgebracht. Het definieert exclusieve “windows” voor exploitatie op betaaltelevisie, streamingplatforms en free-to-air-kanalen.

De vaststelling van deze regeling loopt achter op schema. Omdat niemand tevreden is. Te beginnen met streamingdiensten. De regering vroeg hen voortaan om bij te dragen aan de financiering van de Franse creativiteit. In ruil daarvoor kan de laatste

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 71% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Lawrence Pocolini's eerste stappen in de cartoon "Iedereen wil zijn plaats innemen"