Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Juliette Armanet toont haar “afkeer” van Sardou’s Les lacs du Connemara

Juliette Armanet toont haar “afkeer” van Sardou’s Les lacs du Connemara

In antwoord op een vraag van een Belgisch mediakanaal bekritiseerde de 39-jarige zanger de buis van Michel Sardou hard, omdat hij vond dat deze een “sektarisch” aspect had.

“Ik word er echt ziek van”. Het advies is vastgesteld. Diva Juliette ArmanetteOp maandag 7 augustus herhaalde de gast van de Belgische online media Tepic van de RTBF meermaals hoe erg ze een hekel had aan een van Michel Sardo’s cultsongs, Connemara-meren.

sektarisch

Op de vraag welke drie nummers haar zouden doen stoppen met optreden, antwoordde de 39-jarige artiest, wiens laatste album meer dan 200.000 exemplaren heeft verkocht, onmiddellijk: “Drie keer Connemara-meren”. “Het is de sektarische zijscout, de muziek is vies.”Behandel tolk Weer een discodag voordat u toevoegt: “Dat klopt, er gebeurt niets.”.

https://www.youtube.com/watch?v=4Avpkb36T_o

Michel Sardoux, bekend om zijn openhartigheid, heeft nooit nagelaten commentaar te leveren op de Franse politiek. Tijdens de presidentsverkiezingen van 2022 zei hij over Jean-Luc Mélenchon: “Als hij wint, lig ik eruit.”. De 75-jarige zanger faalde ook niet om Emmanuel Macron te krabben, in de overtuiging dat met de president van de republiek, “Alles verdrinkt in hopen woorden”. Met betrekking tot zijn stem antwoordde de kunstenaar:Ze noemden me een facho, maar ik heb nooit op extremisten gestemd“.

READ  Le Figaro beledigt de literaire gemeenschap door Levi en Musseau "dummies" te noemen