Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Julian Courbet’s zeer ontroerende brief aan zijn Alzheimer-moeder

Zondag 23 mei bezocht Julian Courbet zijn moeder voor haar verjaardag. Na dit krachtige moment dat ze met haar doorbracht, plaatsten de gastheer en producer op Twitter een selfie gemaakt met de persoon die hem het leven schonk, waarbij hij hem een ​​masker liet zien, zoals vereist om barrièrebewegingen te respecteren. Julian Courbet schreef een bijzonder aangrijpende boodschap in het bijschrift van deze prachtige foto, waarin hij de ziekte van zijn moeder oproept:Mam, ik moest je uitleggen dat ik je zoon ben. Als het hoofd beslist ergens anders was, dan waren je ogen daar. En je hart ook en we hebben veel gelachen. Gefeliciteerd, mijn kleine moeder # Alzheimer # liefde“.

Onder invloed van deze getuigenis reageerde Cyril Hanoun op het sociale netwerk door veel harten te sturen naar zijn ex-teamgenoot van C8. Afgelopen september heb ik gehost Het kan jou gebeuren Hij keerde op een M6 en RTL terug naar de ziekte van zijn moeder tijdens een interview met onze collega’s van Groot tv-kanaal : “Je leert me ongeveer eens op de tien kennen. Het is weer een beproeving, niemand verdient een dergelijk einde. Maar als je me leert kennen, verzeker ik je dat deze “ontmoeting” een magisch moment wordt! We lachen veel samen“.

Hugo Mallais

READ  Philip Echebest en Helen Darroes reageren op het vertrek van Michel Sarran