Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer mist 20, zanger Jean Pascal Lacoste wordt fel uitgeschakeld in TPMP

Terwijl TF1 een speciale avond organiseert ter ere van de twintigste verjaardag van haar oprichting ster academieSommige afwezigheden schommelen. Begin Raak mijn tv niet aanDit is wat Jean Pascal Lacoste doeteen Hij aarzelde niet om de kwestie ter sprake te brengen. En dus keerde de voormalige Castle-student terug om zangeres Jennifer uit dit langverwachte concert te halen. Zoals gewoonlijk, historicus C.8 Hij sprak zijn woorden niet uit! bezwaar Dus het komt bij u terug voor deze verklaring, die niet onopgemerkt mag blijven.

Jennifer: Gebrek aan respect voor haar publiek uit Star’Ac ? Jean Pascal Lacosteik Kruis

Een avond in het teken van hereniging

20 Jaren al Welke welke ster academie Hij verscheen op de Franse tv. Voor het eerst kunnen kijkers de gefilmde getrainde zangers herontdekken 24 uur Dag 24. Vanuit het kasteel van Dammarie-lès-Lys zullen deze deelnemers vervolgens cursussen volgen voor vakmensen en geleidelijk aan hun carrière beginnen. Elke dag kunnen fans van het programma op de hoogte blijven van hun vorderingen Een geweldig Wekelijkse bonus. Dus de productie plaatst de kleine gerechten in de grote gerechten door wekelijks de grootste sterren van het Franse en internationale lied uit te nodigen. Dit programma zal snel een hoofdbestanddeel van het kanaal worden en systematisch miljoenen kijkers trekken. Sleutel, ontdek echte talenten zoals Jennifer, Olivia Ruiz of later Nolwenn Leroy.

Dus besloot TF1 zijn 20-jarig jubileum met veel tamtam te vieren. avond Speciale ster academie Zo wordt dit evenement voor de gelegenheid georganiseerd op zaterdag 22 mei met de aanwezigheid van alle opmerkelijke gezichten van dit eerste seizoen die ook in alle herinneringen bewaard blijven. Voor dat heel speciale evenement, Elodie Paringen, Jean Pascal Lacoste, Mario Paravikia, O’Reilly KonateMatteo Johan is hoffelijk Deel mij Of zelfs mijn domein Fi Het zou gelukt zijn de verschuiving. Afwezigheid spreekt echter veel! Vooral die van Jennifer die Jean Pascal Lacoste vandaag terugkeert. bezwaar Hij legt je alles uit.

READ  Het optreden van Isabelle Adjani werd zwaar bekritiseerd door internetgebruikers

Star Academy: Enigszins duidelijke mening

In afwachting van de grote avond geeft Jean Pascal Lacoste eigenlijk zijn mening op vrijdag 21 mei in een groep Raak mijn tv niet aan. En dus bracht hij de kwestie aan de orde van verschillende voormalige deelnemers die dat niet hadden gedaan, zoals JenniferJij hebt Ik wil niet meedoen met het plezier. Dit is niet de enige, maar er zijn enkele mensen die er al twintig jaar niets over willen horen ster’ Conditioner. Ze praatten er niet veel over omdat ze niet langer geassocieerd wilden worden met deze afbeelding. “ Alvorens toe te voegen: “Wat me dwarszit, is dat we niet moeten ontkennen wat ons naar geweldige banen heeft geleid. Het irriteert me dat het er niet is, en ik vind het beschamend voor het publiek. “ Volgens de columnist C 8, Dus Jennifer was haar eerste fan enigszins vergeten ster academie.

Bovendien stopte de jongeman daar nog lang niet. “Het is de manier om iedereen te ontmoeten, wat me een beetje stoort.” . Jean Pascal Lacoste lijkt duidelijk teleurgesteld en heeft in geen geval zijn mening nagelaten zonder enige verfijning. Het moet gezegd worden dat de aanstichter leek Gretig om zijn voormalige klasgenoten weer te ontmoeten ster academie En misschien specifieker om Jennifer weer te zien. Hij aarzelde niet om zijn vreugde te delen Instagram In een zeer lange post die een paar dagen geleden is gepubliceerd.

READ  Quinté PMU - GRAND PRIX ANJOU-MAINE 5 oktober 2022. Voorspelling

“Wat een voet”

Als Jean Pascal Lacoste het geluk heeft om Jennifer of Nolwyn het nog eens te zien vertellen, is de gebeurtenis desalniettemin de moeite waard om geleefd te worden. “Twintig jaar zullen voorbijgaan sinds ons leven 180 graden is gedraaid. Wat een voet pijn doen ! Om dit met je te delen, het was gaaf! Het jubileum komt eraan. We zullen elkaar uiteindelijk zeker weer zien. Wat een trots maakte deel uit van dit avontuur, wat een geluk, wat een voet! Wat een logisch geluk, we zien elkaar heel snel vooral … 20 jaar van het beste van het beste Star’Ac. Aan jullie allemaal, zelfs ondanks enkele meningsverschillen met sommigen of enkelen, ik hou van jullie allemaal. “ Woorden die duidelijk laten zien hoeveel Jean Pascal Lacoste hoopt op dit jubileum ster academie.

Wat betreft de controverse van vandaag, de redenen voor zijn afwezigheid kunnen volledig worden gerechtvaardigd. Jennifer heeft zojuist een geweldige gebeurtenis in haar leven meegemaakt. Sinds een paar dagen is ze de gelukkige moeder van een peuter. Zo rust een mooie brunette momenteel met haar gezin op Beauty Island. Misschien was de reden dat het deze uitnodiging niet accepteerde de viering van zijn twintigste verjaardag ster academieDit is het programma dat u het meest verschuldigd bent. Dus iedereen zal zelf vervaardigen Schoon Een mening over de exacte redenen voor deze weigering. Maar Jean Pascal Lacoste lijkt het in ieder geval moeilijk te verteren. Omdat het voor hem een ​​zeer goede gelegenheid was om elkaar te ontmoeten en te vieren Dit terecht Bijna twee decennia van ononderbroken geluk.

READ  Mr. Pokora heroverweegt zijn controversiële opmerkingen over Covid-19