Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Albert Monaco: My Watchful Dad met Gabriella en Jack bij de Grand Prix van Monaco

Le Grand Prix de Monaco, de eerste afspraak van de Championnat du Monde, de beste tijd op de Rocher op dezelfde dag 22 mei 2021. Le gouvernement de la Principauté monégasque is bevestigd op een niveau van 7500 toeschouwers et ce, malgré la Epidemie. Elke toeschouwer moest een negatieve PCR-test afleggen, behalve inwoners en personeel in Monaco.

Uiteraard was Prins Albert van Monaco aanwezig bij deze prachtige gelegenheid. Prinses Gabriella en haar tweelingbroer Prins Jack, beiden 6 jaar oud, droegen rode en witte maskers. Zelfs als ze identiek zijn, dragen ze allebei Granaatwerpers Verzegeld “Monaco” in de kleuren van de vlag van Monaco. Zonder hun moeder Charlene uit Monaco, die reist en worstelt in Afrika, gebruikten de kleintjes de kostbare tijd met hun vader. Wat maken mooie herinneringen?

De Grand Prix in Monaco is de eerste van het seizoen 2021 die met veel fans wordt gehouden, terwijl de F1 zich in de schaduw van een bubbel ontwikkelt sinds het uitbreken van de pandemie. Voor de F2-klasse die op zaterdag wordt gehouden, jong wonderkind Theo Borshire Hij won zijn evenement met een race die hij omschreef als “perfect”. het team. Hij wordt daarmee de jongste winnaar in de geschiedenis, op slechts 17 jaar oud.

“Ik huilde op de radio. Voor mij is dit een droom die uitkomt. Het is bijna alsof ik thuis win. Het is niet Frankrijk, maar ik woon amper 30 minuten hier vandaan. Ik moet deze Grand Prix tien keer zijn komen kijken met mijn vader. en familie … en nu won ik in Monaco in de F2! Ik kan het niet geloven. Het was een waanzinnig pole-weekend en een overwinning in de hoofdrace … ik ben zo blij! ‘, De jonge piloot stapte over naar het dagblad. Goede dag.

READ  Cécile de Menebus legt uit dat ze niet langer de video wil zien waarin Rocco Siffredi's aanval op haar wordt afgebeeld

Aanstaande zondag organiseert Monaco de F1-competitie die om 15.00 uur begint.