Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Friends: The Reunion”: De reünie-aflevering wordt in Frankrijk uitgezonden op TF1 en op Salto

Puremedias.com informatie. Het is een evenement waar fans over de hele wereld met ongeduld op hebben gewacht. Ce jeudi 27 mei, aux Etats-Unis, HBO Max mettra en ligne un épisode spécial de la serie “Friends”, “The Reunion”, dit is de cast van de serie culte sera réuni to grand complet 17 apres l’arrêt de Serieel. Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zullen verschillende gasten verwelkomen, waaronder David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Lady Gaga, Kate Harrington, Tom Selleck, James Michael Tyler en Reese Witherspoon. Het zal geen geschreven aflevering zijn, maar eerder een show.

Lees ook

een reeks

“La casa de papel”: uitzendgeschiedenis en teaser van het vijfde seizoen op Netflix

& quot;  Vrienden & quot;  : De eerste teaser van de speciale aflevering wordt onthuld door HBO Max

een reeks

“Friends”: De eerste teaser van de speciale aflevering werd onthuld door HBO Max

Al die dingen die we niet tegen elkaar zeiden

een reeks

“Al die dingen die we niet tegen elkaar zeiden”: Canal + aangepast aan de roman van Mark Levy …

Op Salto deze week

Sinds de aankondiging van de release van deze aflevering, hebben Franse fans zich afgevraagd hoe ze deze aflevering legaal kunnen bekijken. Volgens onze informatie zal Salto de aflevering aan het einde van de week online uitzenden, nadat deze in de Verenigde Staten is uitgezonden. Het zal nog een paar dagen moeten wachten om het op tv te ontdekken, want het is TF1 die het in prime time zal uitzenden. De nasynchronisatie zal naar verwachting de originele Franse stemmen uit de cultserie uitvoeren.

Het is dus een mooie coup voor TF1, die momenteel elke dag “vrienden” introduceert op TFX. Afgelopen maart zond TMC, een ander kanaal van de groep, een interview uit met Megan en Harry door Oprah Winfrey, 24 uur nadat het in de Verenigde Staten was uitgezonden. Met een goed publiek voor Key sinds 1,46 miljoen fans van de hertog en hertogin van Sussex er waren volgens MediaMetri, heeft het een marktaandeel van 6,3% van het grote publiek en 12,6% op commercieel doel.

READ  Dwayne Johnson zal nooit meer de hoofdrol spelen in Fast and Furious... vanwege Vin Diesel!