Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Josephine Draw: Haar moeder, Lawrence Heller, is de ster van de jaren ’80

Soms worden talenten van generatie op generatie doorgegeven. Dit is enigszins vergelijkbaar met wat er met Josephine Draw is gebeurd. De 37-jarige actrice speelt de hoofdrol in de komedie Mooi mooi mooi Op 23 augustus op TF1. Een tv-film geregisseerd door Anne Depetrini waarin ze samen met Arié Elmaleh en Reem Kherici de hoofdrol speelde. Een feelgoodkomedie die het meisje naar de voorkant van de poster stuwt na een geweldige Netflix-serie-ervaring, hart plan.

Als alles professioneel verloopt, heeft Josephine Draw het! In feite heeft degene die slechts een moeder was voor de kleine Saul twee beroemde ouders. Als zijn vader Philippe een beroemde drummer is die bekend staat om zijn samenwerkingen met Mylène Farmer of Renaud, dan is zijn moeder ook een bekende artiest. Laurence Haller is al de helft van het beroemde duo van de jaren 80 in Frankrijk sinds ze deel uitmaakte van de Belgische groep Vanwege de jongens! Vergezeld door Helen Berard, sloeg de moeder van Josephine in 1987 de spijker op zijn kop over jongens die al snel een groot succes werd in Frankrijk.

Het lied, geschreven en geproduceerd door Alain Chamfort, zal decennialang herinnerd worden voordat ze een jonge seconde beleefde met de cover van Yelle. Helaas zullen de twee vrouwen na dit eerste daverende succes al snel in de vergetelheid raken.

Van haar kant is Josephine altijd ondergedompeld geweest in een artistieke wereld, zozeer zelfs dat ze de inspiratie was voor een van de beroemdste Franse liedjes. “De songtitel van Osez Joséphine is door mij geïnspireerd, tijdens een gesprek tussen Alain Bashung en zijn dichter”, verwijst naar de jonge vrouw in Parijse. Dit werd verklaard omdat zijn vader in die tijd de gebruikelijke drummer was van de voormalige compagnon van Chloe Mons.

READ  Claude Dartois legt de grappige reden uit waarom de paaltest niet doorging