Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alessandra Sublette, in een transparant topje, onthult haar beha, en netizens zijn verrast

Terwijl Alessandra Sublet op 20 augustus 2021 de tweede show van Binair mysterieDe gastheer maakte een zeer opvallende verschijning. De keuze van haar outfit bleef niet onopgemerkt bij het duidelijk geopende publiek. Met een doorschijnende blouse en leer laat deze mooie brunette iedereen sprakeloos achter. bezwaar Dus kom terug voor deze geweldige look.

Alessandra Onderhuur: Een stijl die zowel kijkers als netizens fascineert

De Verenigde Naties is een origineel concept

een tijdje geleden weken nuFans van TF1 konden dit nieuwe programma ontdekken op basis van het duo dat de beroemde titels zou moeten uitleggen. Om dit te doen, betreden de sterren het podium zonder te weten wie ze gaan delen. De productie geeft hen niet echt de naam van hun partner, die echter een gemeenschappelijke geschiedenis heeft. Een concept geïntroduceerd door Alessandra Sublet dat zo zijn deel van de verrassingen behoudt. Voor deze nieuwe uitzending op 28 augustus 2021 viel ook het castingproces bijzonder op. Er waren zelfs veel sterren aanwezig voor de gelegenheid.

Onder hen, Jeff banaclock Hij werd geassocieerd met een prins om de bijnaam Daniel Balafwan te verklaren, toen we waren de stad bereiken. markering Lavoine Hij is verrast door de aanwezigheid van zijn broer Francis voor de camera’s, terwijl Iris midden- En bevallig Ze deden de show. In deze lange lijst van hoogwaardigheidsbekleders die voor de gelegenheid aanwezig waren, bezwaar Ik kan je ook citeren kenji jiracCecil Cassel, Vincent DilermNatasha Saint Pierre, Elsa Het weer in LunginiAntoine DollyFlorent Bagni of Axel Bauer. Een avond gepresenteerd door Alessandra Sublet die het talent had om alle ogen te vangen. Maar dat is om een ​​heel andere reden dan zijn vocale capaciteiten.

READ  Denis Villeneuve (Dune) valt de MCU aan en trekt de woede van andere regisseurs

stijgende thermometer

Als de zomerperiode momenteel niet is alweer Toen het erop aankwam, slaagde Alessandra Sublette er toch in om de temperaturen wat op te krikken. Het moet worden toegegeven dat zijn kleding de bijzonderheid had enigszins prachtig te zijn. draag de blouse Te zwart Doorschijnend, dus de lichtheid van de stof zorgt voor een adembenemend zicht op het mooiste kant. Om deze raadselachtige stijl af te maken, koos de presentatrice ervoor om haar look aan te vullen met leren broeken en leggings. Er was niet veel voor nodig om veel reacties te genereren, vooral op Twitter. In feite waren netizens nogal genereus in de commentaren.

Wat betreft deze recente verschijning van Alessandra Sublette, aarzelen sommigen niet om nogal openhartige vergelijkingen aan te gaan. Een fan vergelijkt de presentator met de kattenvrouw “. Aan de andere kant paste haar uiterlijk bij iemands kleding Gasten Vandaag: “Tussen Florent Bagni en Alexandra is het de leren club.” Hoe dan ook, deze stijlkeuze zorgde meteen voor opmerkingen die in alle richtingen flikkerden. Onder internetgebruikers zouden velen graag willen weten waar ze deze kleine top kunnen krijgen. ” Maar onderwerp ik Ik weet het, maar ik ben dol op de blouse, kunnen we het merkteken krijgen?. Een vraag die de belangrijkste stakeholder nog moet beantwoorden.

Details die interesse wekten

Kortom, Alessandra Sublet verbaasde het publiek echter door een kleine specifieke vraag te stellen. Een fan merkte zelfs op dat de gastheer precies dezelfde outfit droeg als een paar weken eerder. “Er is gewoon iets raars aan het feit dat Alessandra Sublette precies hetzelfde draagt ​​als de laatste show van Duets Mysteries die minstens een maand geleden werd uitgezonden.”. Een toeval dus dat de twee programma’s op dezelfde dag werden geregistreerd. Of, Alessandra Sublette kan gewoon niet zonder haar favoriete outfit! Maar deze gesloten boog, de gastheer Hoe dan ook weer Ziek Iedereen is het eens over haar geweldige vermogen om te pronken met haar mooie lichaamsbouw.

Voor fans kunnen Alessandra Sublet en productie van de show blij zijn met het behaalde succes. Voor dit tweede deel van Binair mysterie Op TF1-schermen was het aantal kijkers ruim 2,5 miljoen voor hun televisiescherm. Een score die goed is voor 15,4% van het marktaandeel en dus een zeer goed resultaat is. De gastheer heeft dus alle reden om zeer tevreden te zijn met de start van het nieuwe schooljaar. Na een vrij lucratieve vakantie heeft de mooie brunette het nu overgenomen Manier Tv-toestellen. Dit jaar zal de inwoner van Lyon echter niet tevreden zijn met het hosten van alleen de shows. Sterker nog, ze zou ook moeten verschijnen in een speelfilm die momenteel wordt gefilmd. Kortom, er is veel vraag naar Alessandra Sublette!


READ  Britney Spears verzoekt om vervanging van haar voogdij door een onafhankelijke accountant