Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Murad reageerde bijna op zijn fysieke transformatie

Terug naar school inspireert Kad Murad. Op zondag 22 augustus deelde de acteur meerdere foto’s van hem in zijn kleding en in vermomming op zijn Instagram-account.

Deze foto’s, gespot door verschillende celebrity-magazines, veroorzaakten een reactie. Het moet gezegd dat de 57-jarige acteur de dingen niet in tweeën deed. Ze kleedde zich als een vrouw met het uiterlijk van de jaren zeventig, daarna als een oude man, vanaf de jaren vijftig, is het moeilijk om Kad Murad te herkennen.

grappige reacties

Wat amuseert de netizens die dit initiatief niet faalden en creatief en origineel commentaar gaven op deze nieuwe stijl, waarbij de acteur werd vergeleken met een groep personages. “Blijkbaar François Hollande vermomd als Lillian (van Catherine en Lillian)”, “Tata?” Netizens postte, toen andere onbekenden een tekening maakten die leek op “Miss Doubtfire’s neef”, “Patrick Timsit” of “Tootsie”. Opmerkingen van vreemden gevolgd door verschillende persoonlijkheden. “Hé broer, je lijkt op mijn zus”, “Je bent mijn idool”, reageerden Elie Simon en Cyril Linnac respectievelijk.

Project in perspectief?

“Maar waarom deze vermomming?” Vroeg toen een surfer, vooral omdat de vertaler van “Black Baron” een tweede opname plaatste op dezelfde manier waarop het een paar uur later goed was gedaan.

Hoe getalenteerd Kad Murad ook is, het is inderdaad een veilige gok om de handen van een professionele visagist en stylist te hebben. Vlekkeloze pruik, make-up in filmstudio-stijl, uitgebreid kostuum, perfect doorboorde kleine baard… wat verwacht je daarna? Kondigen deze publicaties een nieuw project aan? Meer heeft de acteur nog niet gezegd.

READ  De beroemde atleet die Amandine Petit (Miss France 2021) haastte om te vinden