Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Jong en avontuurlijk, ze riskeerden te gaan spelen in een bevroren meer’: Vier kinderen stierven nadat ze in ijskoud water waren gevallen

‘Jong en avontuurlijk, ze riskeerden te gaan spelen in een bevroren meer’: Vier kinderen stierven nadat ze in ijskoud water waren gevallen

eenvoudig
De politie van West Midlands zei maandag dat de jongens van 6, 8, 10 en 11 jaar oud, die op zondag 11 december werden gered van een hartstilstand bij een meer in Solihull, nabij Birmingham, “niet konden worden gereanimeerd”.

Vier kinderen stierven nadat ze in een bevroren meer in Midden-Engeland waren gevallen als gevolg van een ernstige koudegolf die gepaard ging met zware sneeuwval en hagel die het transport verstoorden, met name rond Londen. De politie van West Midlands zei maandag dat de jongens van 6, 8, 10 en 11 jaar oud, die op zondag 11 december werden gered van een hartstilstand bij een meer in Solihull, nabij Birmingham, “niet konden worden gereanimeerd”.

gebroken gezinnen

Richard Harris van de politie van West Midlands vertelde een persconferentie: “Zoals je je kunt voorstellen, zijn de families volledig uit elkaar. De naderende kerst (…) draagt ​​bij aan de tragedie.” Een kat werd geopend om de families van zijn kinderen te helpen, waarvan de jongste twee broers en zussen waren, vertelde hij ons vrouw “Onze harten zijn gebroken”, schreef degene die het lanceerde. Op zondag 11 december 2022 speelde een groep kinderen in een plaatselijk park bij een open meer. Jonge en avontuurlijke mensen gingen spelen in een bevroren meer en zijn de gevaren vergeten hun ouders hebben het ze geleerd.

Dit incident “herinnert ons aan de gevaren” van watermassa’s in de winter, benadrukte de lokale brandweercommandant Richard Stanton tijdens dezelfde persconferentie. “Bevroren meren, vijvers, kanalen en stuwmeren zien er misschien mooi uit, maar ze kunnen dodelijk zijn”, voegde hij eraan toe, terwijl hij gezinnen opriep om kinderen te herinneren “aan de gevaren van ijs…) om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.”

READ  De Republikeinen stellen een ongebruikelijk noodplan voor om een ​​shutdown te voorkomen

Het VK heeft al enkele dagen een bijzonder zware koudegolf doorgemaakt, met temperaturen die daalden tot -15,6°C in Braemar, centraal Schotland.