Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Joe en Jill Biden, Boris en Carrie Johnson, wandelen langs de zee voor de G7

De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag aan de vooravond van de G7-top een ontmoeting gehad met de Britse premier Boris Johnson.

Kwartet over zee voor de G7. De Amerikaanse president Joe Biden, die de dag ervoor arriveerde, ontmoette donderdag de Britse premier Boris Johnson in Carbis Bay, Cornwall. De twee leiders, vergezeld door hun vrouwen Jill Biden en Carrie Johnson, liepen voor verslaggevers voor een één-op-één ontmoeting aan de vooravond van de start van de G7-top, die de eerste internationale reis van de Democratische Partij markeerde. De president die afgelopen januari aantrad. Na gesprekken tussen vertegenwoordigers van de G7-landen, zal koningin Elizabeth II zondag Joe Biden ontvangen in Windsor Castle en vervolgens naar Zwitserland reizen, waar hij zal worden vastgehouden. Zijn eerste top met Vladimir Poetin in Genève, 16 juni.

Joe Biden en Boris Johnson zullen deze donderdag het nieuwe Atlantic Charter ondertekenen, een verwijzing naar hun voorgangers Franklin Roosevelt en Winston Churchill die er in 1941 een ondertekenden, de hoeksteen van het project dat de Verenigde Naties zou worden. En voor de pers keken ze op hun gemak, grapte de Amerikaan met de Brit: “Ik heb tegen de premier gezegd dat we één ding gemeen hebben: we zijn allebei met twee vrouwen getrouwd, wat goed voor ons is.” Hij antwoordde: “Daar ben ik het niet mee oneens.” Boris Johnson die onlangs met zijn partner trouwdeMet wie ik vorig jaar een zoon kreeg.

Klonen is verboden

READ  Mitigatie in Frankrijk en Japan, kritieke situatie in Brazilië