Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Japan: voor 15 euro per uur biedt een bedrijf aan om mensen met overgewicht in dienst te nemen

Een service waar je van huivert. In Japan biedt een bedrijf aan om mensen met overgewicht in dienst te nemen.

website Absoluut algemeen nieuws, die het nieuws rapporteert, specificeert dat deze service, genaamd “Debucari”, geïnteresseerde individuen of bedrijven in staat stelt om hen te vragen een model te maken om kleding te passen voor een vriend met overgewicht, om te adverteren, om een ​​dieet te promoten, of gewoon om je te laten voelen goed over iemand die ouder is dan jij. Debucari wil deze mensen met overgewicht een huur aanbieden voor 2.000 yen per uur, ofwel 15 euro.

In Japan, gezien de zeldzaamheid van obesitas, zei de Japanse ondernemer Bliss, die ook het plus-size modebedrijf Qzilla oprichtte, dat zijn idee veelbelovend was.

Hij legde op zijn site uit dat hij, nadat hij problemen had met het vinden van plus-size modellen voor zijn merk, een idee voor dit project had.

Meerderjarig zijn en meer dan 100 kilogram wegen

Het bedrijf benadrukt dat er niets aanstootgevends aan zijn initiatief is, maar het aarzelt niet om te specificeren dat mensen die overwegen om te solliciteren, er geen probleem mee hebben om als ‘dik’ te worden aangemerkt.

Om in aanmerking te komen, moeten ze de wettelijke leeftijd hebben en meer dan 100 kilogram wegen. De werknemer krijgt 15 euro per uur volledig betaald en Debucari rekent alleen een commissie van klanten.

Een lijst met veel mensen met overgewicht is al te huur in verschillende grote Japanse steden, waaronder Tokio, Osaka en Aichi.

READ  De marine verloor het contact met een van haar onderzeeërs met 53 mensen aan boord