Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Joe Biden neemt een kat mee naar het Witte Huis

De nieuwe aankomst komt nadat een van de beschermheren van de Duitse president Major herhaaldelijk de werknemers van het Witte Huis heeft verslagen.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Dierlijke verstoringen in het perspectief van het Witte Huis. De honden van president Joe Biden zullen binnenkort moeten leren samenleven met een nieuwe passagier, een kat. “Ja dat klopt”In een interview dat vrijdag 30 april werd uitgezonden, bevestigde First Lady Jill Biden het Amerikaanse kanaal NBC (In Engels)Geef aan dat de katten binnenkort in het Witte Huis zullen aankomen.

Deze nieuwe aankomst komt na twee incidenten tussen honden en de kleinste hond in de presidentiële familie, de Duitse herder, die twee incidenten met beten veroorzaakte bij het personeel van het Witte Huis.

Omdat hij uit een drie jaar oud opvanghuis kwam, moest Major in april het presidentiële huis een aantal weken verlaten om een ​​training te volgen om hem te helpen zich aan te passen aan zijn nieuwe en altijd drukke omgeving.

Terug in Pennsylvania Street 1600 zullen de majoor en zijn heldenvriend, een andere Duitse herder van het oudere en wijzere presidentiële echtpaar, moeten leren omgaan met de aanwezigheid van een kat op hun land. “Het maakte deel uit van zijn opleiding. Ze brachten hem naar een kattenopvangcentrum en het ging goed met hem.”Stel Jill Biden gerust over de honden.