Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Joe Biden heeft het moeilijk tijdens het presidentiële debat

Joe Biden heeft het moeilijk tijdens het presidentiële debat

gepubliceerd


Videoduur: 1 minuut

Verenigde Staten: Joe Biden krijgt te maken met moeilijkheden tijdens het presidentiële debat
Verenigde Staten: Joe Biden krijgt te maken met moeilijkheden tijdens het presidentiële debat
(Frankrijk 2)

De huidige president Joe Biden stond op donderdag 27 juni tegenover zijn Republikeinse voorganger, Donald Trump, in een debat tussen de kandidaten in het Witte Huis. Hoewel geen van beide echt schitterde, waren vooral de moeilijkheden en verwarringen van Joe Biden kenmerkend voor de avond.

Er werd reikhalzend uitgekeken naar het debat tussen Joe Biden en Donald Trump, donderdag 27 juni. De twee kandidaten voor de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten staan ​​in de opiniepeilingen dicht bij elkaar en koesteren grote vijandschap met elkaar. In dit televisiedebat, waar de vorm net zo belangrijk is als de inhoud, leek de zittende president vaak verward. Ondanks de moeilijkheden van zijn tegenstander twijfelde Donald Trump aan zijn vermogen om leiding te geven. “Ik heb twee cognitieve tests gedaan, die ik met vlag en wimpel heb doorstaan.-Heb je het aangekondigd?

De voormalige Republikeinse president heeft zijn persoonlijke aanvallen en valse beweringen opgevoerd, wat Joe Biden ertoe aanzet zijn rechtszaken in herinnering te roepen. ‘De enige veroordeelde in deze scène is de man naar wie ik nu kijk. De waarheid is dat alles wat hij je vertelt gewoon niet waar is.’De Democraat reageerde. Dit debat, dat soms erg rustig was, werd volgens tweederde van de mensen die ernaar keken gewonnen door Donald Trump.

READ  Marion Marichal zegt tegen Jordan Bardella dat hij niet de 'verkeerde vijand' mag hebben