Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De New York Times roept Joe Biden op zich terug te trekken uit de race om het Witte Huis

De New York Times roept Joe Biden op zich terug te trekken uit de race om het Witte Huis

In een redactioneel artikel dat vrijdagavond werd gepubliceerd De New York Times Hij omschreef Joe Biden als een ‘schaduwleider’ nadat de 81-jarige president de dag ervoor ‘mislukte’ in het debat tegen Donald Trump.

Redactieraad van de prestigieuze Amerikaanse krant De New York Times Vrijdag riep hij president Joe Biden op zich terug te trekken uit de race om het Witte Huis, na zijn rampzalige debat de dag ervoor tegen Donald Trump.

In een redactioneel artikel dat vrijdagavond werd gepubliceerd, getiteld: “Om het land te dienen moet president Biden de race verlaten.” in het witte huis, De New York Times Joe Biden beschreven als “Schaduw van de commandant”Na de 81-jarige president “Hij is gezakt voor zijn eigen test.”.

“De indrukwekkende president”

Joe Biden slikte woorden, maakte enkele zinnen niet af en staarde voor zich uit tijdens het televisieduel van donderdag tegen zijn Republikeinse voorganger. “De heer Biden is een indrukwekkende president geweest. Onder zijn leiding is de natie voorspoedig geworden, is hij begonnen met het aanpakken van een reeks al lang bestaande uitdagingen, en zijn de wonden die door Donald Trump zijn geopend begonnen te genezen wat hij vandaag kan doen, is om aan te kondigen dat hij zich niet herkiesbaar stelt.boeken De New York Times. De redactie bestaat uit beroemde redacteuren en wordt verondersteld de waarden van de media te weerspiegelen.

Leden van de Democratische Partij twijfelden ook aan het vermogen van Biden om een ​​nieuwe termijn aan te nemen, wat voor een storm binnen de partij zorgde, maar Joe Biden bevestigde vrijdag dat hij dat wel kan. “Doe het werk”In dit proces kreeg hij de steun van twee van zijn voorgangers, Barack Obama en Bill Clinton.

READ  Problemen stapelen zich op op de luchthaven van Lissabon