Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Joan Laporta zeker van verlenging Lionel Messi

Wat volgt na deze advertentie

Lionel Messi is nu al drie weken vrij van enig contract en heeft officieel niet verlengd bij FC Barcelona. Een late aankondiging die deels verklaard kan worden door de deelname van de Argentijnse international aan de Copa America, maar niet nalaat om geruchten op te wekken. Tijdens een persconferentie tijdens Memphis’ presentatie van Depay aan de Catalaanse club, maakte president Joan Laporta van het moment gebruik om de situatie op te helderen.

“De speler heeft altijd gezegd dat hij door wil gaan en we boeken vooruitgang in de onderhandelingen over een contract van deze aard. Rafa Yusti (Vice President) en Matthew German (General Manager) werken hard en het is een droom die we willen te bereiken en we willen dat hij blijft spelen met zeer getalenteerde voetballers als Memphis.” Een geruststellende brief luidt goed nieuws voor de Barcelona-fans in de komende uren, maar ze moeten geduld hebben: “Te zijner tijd zul je het nieuws kennen waar we allemaal op wachten, nu kan ik niet in details treden over de onderhandelingen, ik kan alleen maar zeggen dat ze naar behoren vorderen en dat beide partijen goede vooruitgang zullen boeken, het is om beide partijen tevreden te stellen.” Leo geniet van een welverdiende vakantie en ze hebben hier een team om een ​​deal te sluiten.”

READ  Gerson reageert luid op Longoria!