Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeremy schoot hem midden op straat neer, zal Manu (Musa Santamaría) sterven?

Het onderzoek naar Julie loopt mis Wat een geweldige zon. Mano Leoni, de agent gespeeld door Moise Santamaría, wordt dinsdag 20 april op straat neergeschoten.

In de afgelopen dagen heeft een nieuwe affaire Montpellier en de politie op zijn kop gezetWat een geweldige zon : De peiling over Julie (Sophie Staub, de vrouw van Benjamin Bourgeois, is in de stadDeze luxe motelbarman wordt verdacht Manu (Musa Santamaría Wie is de Voert zijn eigen stunts uit) En zijn collega’s om deel te nemen aan het complot van zijn ex-vriendin, Jeremy, een dief gezocht door politieagenten in Frankrijk 2. Als de laatste zijn tijd besteedt aan het kijken naar Jolie vanuit haar schuilplaats, zullen dingen veranderen en beginnen moeilijk te worden.

Alex stak de grens over en de risico’s van het realiseren van IGPN in de zeer grote zon

Ten eerste omdatAlex (Benjamin Bourgeois), onlangs vrijgezel, werd verliefd op Jolie. Vrijdag 16 april aarzelde de ex-Virginia niet om met de verdachte naar bed te gaan in zijn onderzoek, met het risico, zoals de acteur ons in een interview vertelde, een onderzoek door IGPN. Momenteel is alleen haar collega Elise (Malia Roman) op de hoogte van deze zaak, Alex Hij doet er alles aan om haar voor haar vriendje te verbergen Manu. Het bewijs, op maandag 19 april, is dat hij haastig het appartement van Jolie verliet en vertrok Manu Achtervolg hem tevergeefs op straat … Manu Zal hij eindelijk bedrog ontdekken? Ik weet het niet zeker, want op dinsdag 20 april loopt het leven van de agent gevaar.

READ  Iris Mittenaere sexy in een glamoureuze bh aan de arm van Diego en voormalig Miss France

Jeremy schiet Mano neer, de politieagent stort op de grond in Un si grand Soleil en wordt wakker

Terwijl Manu Voorste cache Julie Bij Akim (Essam Madham) krijgt deze persoon bezoek van Jeremy (Pierre Khorsand, wees getuige van het huwelijk van Sophie Staub en Benjamin Bourgeois), Besloot ik de jongedame mee te nemen. Gewapend met een pistool aarzelt hij niet om haar te bedreigen … maar ManuAls hij de scène niet goed ziet, besluit hij dichtbij te komen. En als hij Jeremy vraagt ​​niet te bewegen, draait hij zich om en schiet hem neer! Manu Hij valt dan op de grond en vindt zichzelf alleen op de grond, terwijl Jolie met geweld wordt meegenomen door Jeremy in de auto. Wat een geweldige zon Hij zal worden vermoord Manu ? Om daar achter te komen, zullen we moeten wachten tot woensdag 21 april. Aan het begin van de aflevering ging het slecht met de politieman in het kogelvrije vest. ‘Het maakt die rotzooi kapot, zelfs met een kogelvrij vest. Ik heb een gebarsten rib. De man was vermomd als bezorger.’Manu legt het uit aan Alex.