Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe je een superheld kunt worden, wordt eindelijk gelanceerd op Netflix

Tot dusver staat er een theatrale release gepland voor 12 mei, de superheldenfilm van Douglas Atal zal eindelijk op Netflix worden uitgebracht

De uitzendgigant stopt nooit om speciale films terug te halen die in de bioscoop zijn uitgebracht. Het nieuws is net gevallen over hoe ik een superheld werd. Douglas Attal, die na de perspremière een leuke fanfare kreeg, zal nooit het grote scherm winnen.

Netflix is ​​degene die dit officieel aankondigt op hun Twitter-account:

Vanaf 9 juli kunnen Netflix-abonnees deze langverwachte film ontdekken, met een boeiende cast bestaande uit Pio Marmai, Vimala Pons, Leïla Bekhti of zelfs Benoît Poelvoorde.

Terwijl de regering een gefaseerde annulering aankondigde – voorlopig en zonder zekerheid medio mei – weten we nog steeds niet op welke datum en onder welke voorwaarden bioscopen weer publiek zullen kunnen verwelkomen.

Shanna Besson / Warner Bros. Frankrijk

De aankondiging luidt de komst van veel meer films op omroepplatforms in, met een meer kwetsbare productie en dreigt al een gebrek aan visie tijdens de terug-naar-school-gaspedaal wanneer bioscopen heropenen.

READ  Waarom is er geen titel van "eerste kapitein van Yonko"?