Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Serie van de week

Ochtendlijst

Er zijn series die je kunt verwachten, degenen die de afstamming van de artiesten benadrukken, door ze personages toe te wijzen die voor hen zijn uitgesneden. En er is gelukkig het onverwachte. In de eerste categorie zien we deze week Kate Mara, een slechte lerares, en Kate Winslet, een gewonde agent voor het leven. In de tweede zullen we het koloniale Ierland aan het einde van de negentiende eeuw ontdekken.e Century, door middel van een geweldige gruwelijke komedie.

Mitt Steele: The Triumph of Black Irish Humor

Vrouwen laten hun enkels niet zien, en goeden dragen hoge hoeden. Maar de dialecten zijn niet die van het Victoriaanse Londen: we zijn in Dublin, in de tweede helft van het bewind van de Eeuwige Koning. Brooke Plainnerhasset (Michael Smiley), rijke en exotische vrijgezel, werkt daar als fotograaf. Hij is gespecialiseerd in een van de meest populaire formaten van die tijd, het portret van de overledene, binnen enkele uren (als alles goed gaat) na zijn dood in zijn familie geplaatst. Vanuit dit culturele fenomeen verspreidt de auteur van de serie een gruwelijke samenzwering van spiritualiteit, onafhankelijkheid, klassenvooroordelen en opruiende emoties, zonder af te wijken van een sympathiek en onderhoudend standpunt. Van de hoogten van een goede gemeenschap tot de sloppenwijken van de stad, er is geen personage dat niet zou worden bediend door een eersteklas acteur. Hij is nog steeds dood Het is een van die series die zo leuk en onverwachts is dat we nauwelijks merken dat het bovendien een aantal prachtige reflecties oproept, bijvoorbeeld over de kracht van beelden of de duurzaamheid van overtuigingen. Thomas Soutinel

READ  Guillaume Canet balanceert de houding van zanger Zlatan Ibrahimovic tijdens het filmen

“nog steeds” , Serie geproduceerd door John Morton met Michael Smiley, Kerr Logan, Eileen O’Higgins en Aidan O’Hare (Ierland, 2020, 6 × 50 min). De eerste twee afleveringen zijn op 26 april om 20.50 uur op Polar +. Bij bestelling op MyCanal.

Mary of Easttown: Kate Winslet leidt het onderzoek

Over zijn tweede deelname aan de serie Unforgettable yet Mildred PierceDoor Todd Haynes, Kate Winslet biedt zichzelf een van deze rollen aan zoals ze het leuk vindt, een beetje onhandig, compact en intelligent, bij voorkeur zonder make-up of poetsen. Mary, een politie-inspecteur in Easttown, een klein, niet-industrieel stadje in Pennsylvania, is een basketbalster op de middelbare school die niet alle verwachtingen overtrof. Gescheiden, ze voedt haar tienerdochter en kleinzoon alleen op nadat haar oudste zoon is overleden aan drugs en psychische aandoeningen. Totdat een ontmoeting met een schrijver komt om haar seksuele passie van zich af te schudden en een tienermeisje te vermoorden, waardoor ze gedwongen wordt een andere zaak te hervatten waarin de politie al een jaar vastzit.

Je hebt 46,21% van dit artikel om te lezen. De rest is alleen voor abonnees.