Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer Aniston heeft een antwoord voor de “jongere generatie” die “beledigd” zijn door vrienden

Jennifer Aniston heeft een antwoord voor de “jongere generatie” die “beledigd” zijn door vrienden

Er zijn veel stemmen opgegaan om de problematische dimensie van een bepaalde vriendenkring aan de kaak te stellen. Voor Jennifer Aniston kwamen gevoelens voort uit komedie. Sommige grappen konden niet langer worden getolereerd, wat een “tragedie” zou zijn.

of vrienden Het blijft voor veel fans een van de meest comfortabele en plezierige sitcoms, en het komt ook voor dat we ons tijdens het kijken ongemakkelijk voelen bij sommige grappen. Tussen haar volledig blanke cast, haar seksuele, racistische of seksistische grappen, vrienden Hij werd niet noodzakelijkerwijs ouder. Ter promotie van de Netflix-film moordmysterie 2En Jennifer Aniston nam deel aan de discussie

Voor Jennifer Aniston zijn de gevoelens veranderd

fans vrienden Leer haar kennen voor de rol van Rachel Green, die ze speelde van 1994 tot 2004. Momenteel speelt ze in moordmysterie 2een Netflix-politiekomedie met Adam Sandler, sprak Jennifer Aniston erover De huidige ontvangst van vriendenin kolommenNieuws Agentschap.

Volgens de actrice worden sommige grappen niet meer getolereerd in het hedendaagse Hollywood, en dat geeft vorm aan de ontwikkeling ” Tragedie “. “Je kunt bijvoorbeeld een grap maken over een dweper. We wilden mensen laten zien hoe belachelijk iedereen is, maar nu mogen we dat niet doen.”

Volgens Jennifer Aniston zullen deze nieuwe beperkingen die de productie zullen beheersen, de praktijk van komedie maken Gevaarlijker dan ooit voor de acteurs :

“Vandaag is het een beetje ingewikkeld, omdat Je moet oppassen met wat je zegt. Dit maakt Het werk van de acteurs is erg moeilijk Omdat de schoonheid van komedie is om onszelf voor de gek te houden, om het leven voor de gek te houden. »

vrienden

onderdeel van het verhoor

Ondanks de nostalgie die in de uitspraken van Jennifer Aniston zit, verwijst de actrice toch naar het bestaan ​​van bepaalde sequenties van vrienden Moet verder worden ondervraagd tijdens de productie:

“Er is een hele nieuwe generatie, jongens die nu naar afleveringen van Friends kijken en het beledigend vinden. (…) Er waren dingen die dat niet waren Onopzettelijk et al Misschien hadden we er beter over moeten nadenken. Maar er was niet dezelfde gevoeligheid als vandaag. »

De actrice sloot af met een oproep tot meer zelfspot: “De wereld heeft humor nodig! We moeten onszelf niet al te serieus nemen. Zeker niet in de Verenigde Staten, waar we zo verdeeld zijn.”