Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pentacle op zaterdag 1 april 2023 in Saint-Cloud: voorspellingen

Zoek je Dominique Cordier-voorspelling voor 5 zaterdag 1 april 2023 in Saint-Cloud, Prix du Languedoc. Vertrek om 15.15 uur 16 voorgerechten. niveau. onvermogen. 2100 meter. zachte grond. Aseel 4 jaar en ouder.

Iedereen heeft zijn kans, het is natuurlijk ingewikkeld. In deze cursus kijken we niet zozeer naar touwnummers, maar naar individuele vaardigheden met opmerkelijk vertrouwen in de finale in plaats van degenen die graag debatten in het hele veld verplaatsen ten minste zacht.

onze favoriet, 6 Turan Sjamaan, moet hij niet de leiding nemen, maar zichzelf op de hielen van de leiders plaatsen om gelijk te spelen zodra het rechte stuk komt: in goede en ordelijke toestand kan hij de vijfde plaats behalen. de 5 is vrij eenvoudig Hij “ruïneerde” de Franse grasmat tijdens zijn voorlaatste optreden, in een vijf-tegen-zij hier. Hij is net hersteld van de Hair of the Beast in Lyon en kan zichzelf revalideren, vooral omdat zijn trainer aankondigt dat hij gaat trainen voor de wachtende race.

Een buitenstaander van RTL wel 9 doerian, hij heeft slechts drie races in de benen, voor evenveel derde plaatsen. Passend geadresseerd op de schaal van waarden, zal de voormalige Aga Khan gemakkelijk proberen te verrassen in de weelderige intriges. Teleurstellend dit jaar, en 4 dondersnelheid De rating wordt echter iets verlaagd als hij in plaats daarvan wordt beoordeeld op basis van zijn beste poging van 2022 2 jedar Het is een betrouwbare basis voor plaatsen, helemaal niet om te winnen …

Voorspellingen:

6. Turan-sjamaan
5. Gemakkelijke minnaar
9. Durian
4 – Te hoge snelheid
2. Jaïdar
10. Koninklijk Londen
15. Je rockt

READ  Carol Reichert (Paradise Camp) Weduwe van Daniel Realett: wat hun kinderen van hem hebben geërfd

Underdog-RTL:

9. Durian

Resultaten voor donderdag 30 maart in Chantilly:

Zeer slecht gedrag van de favoriet en outsider van RTL in Quinté stoer.

De redactie adviseert

Nieuws van de RTL-redactie in je mailbox.

Schrijf je dankzij je RTL-account in voor de RTL-nieuwsbrief en volg dagelijks al het nieuws