Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Je zou elkaar berichten moeten gaan sturen in WhatsApp

Je zou elkaar berichten moeten gaan sturen in WhatsApp

WhatsApp heeft het sinds kort mogelijk gemaakt om berichten naar zichzelf te sturen. Wat in het dagelijks leven erg praktisch kan zijn.

schoonheid De Whatsapp, naast andere populaire berichtentoepassingen, is dat je hiermee berichten naar iedereen kunt sturen. Het maakt niet uit of je contact wilt opnemen met vrienden, familie of nieuwe kennissen, of deze mensen een iPhone of een smartphone hebben robot. Als ze WhatsApp hebben, kunnen ze met je chatten. Er is echter één persoon met wie u niet handelt, maar u zou het wel moeten doen: uzelf.

Als u regelmatig een platform zoals iMessage-Deze functie is niet nieuw. Maar op WhatsApp is alles nieuw. In het verleden bood de app geen eenduidige oplossing om een ​​bericht naar je eigen nummer te sturen. De oplossing was om een ​​groepschat te maken, de andere deelnemers te verwijderen en alleen jij en je gedachten over te houden.

Maar waarom brieven sturen? Dit kan bijvoorbeeld handig zijn ter vervanging van een notitie-app. U kunt uw gedachten, interessante links, foto’s of video’s die u wilt delen opschrijven. En aangezien het WhatsApp is en geen notitie-app, kunt u deze ruimte gebruiken om inhoud op te slaan die u misschien met andere gebruikers wilt delen. De Whatsapp.

Het is ook handig voor het delen van bestanden over meerdere apparaten. Deel bestanden van Mac naar Android of iOS ramen Naar de iPhone is niet eenvoudig. Het gebruik van een platformonafhankelijke app zoals WhatsApp kan het gemakkelijker maken. Ik gebruik de functie bijvoorbeeld altijd in Slack, dus het lijdt geen twijfel dat het nuttig zal zijn voor WhatsApp-gebruikers.

READ  Coin Master Free Spins 5 juni 2021 - Breakflip

Om in WhatsApp berichten naar jezelf te kunnen sturen, heb je versie 22.23.74 op iOS of versie 2.22.23.77 op Android of hoger nodig.

Als de functie aanwezig is, zou u deze moeten zien wanneer u een nieuw gesprek start. De contactenlijst zelf verschijnt en je zou jezelf bovenaan moeten zien. Klik erop en er wordt een chatvenster met jezelf geopend met de titel “Bericht aan jezelf”. Van daaruit kun je typen wat je maar wilt, inclusief welke media je maar wilt, en je ziet alleen die inhoud. Net als bij andere chats zijn teksten end-to-end versleuteld, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Als je de functie niet ziet, geen paniek, WhatsApp rolt het nog steeds uit naar gebruikers. Het zou dus in de komende dagen/weken moeten aankomen. geduld.