Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe herken je het liedje door te neuriën?  Is dit mogelijk?

Hoe herken je het liedje door te neuriën? Is dit mogelijk?

Kun je de titel van een muziekstuk, een liedje vinden door het te neuriën? Ja, dit is mogelijk dankzij Google.

Het kwam nooit bij je op om je hersens voor haar te breken Zoek naar de naam van het nummer, zonder resultaat ? om u te vertellen ” maar Ik heb het op het puntje van mijn tong ! » ? of te schrijven “la la la la lalala” Op Google in de hoop het nummer te vinden waar je al twee uur naar op zoek bent? Dit is ons allemaal overkomen. Het is waar dat het praktisch zou zijn als je een tool zou kunnen vinden die het automatisch kan vinden het lied gewoon gewild piepen. Ah, maar wacht, het bestaat echt! Zeer weinig mensen weten ervan, maar het is heel goed mogelijk om een ​​liedje of muziek te vinden door het gewoon te neuriën. Bedankt De Google.

Zoek een nummer op hum: Google helpt je binnen enkele seconden

Ik ben al twee dagen op zoek naar de titel van dit nummer BTS Toen dat genoeg was om Google te verwaarlozen. Je wilde deze truc zeker eerder weten. houdt van ShazamGoogle heeft zijn eigen geïmplementeerd Muziek herkenning.

De tool, die op uw Google-zoekmachines staat, maakt het met name mogelijk Identificeer het nummer aan de hand van het gezoemzing het. Je hoeft alleen het nummer voor Google in te stellen om de lijst met gesorteerde nummers samen te stellen gelijkenisverhoudingen Wat je zingt of neuriet.

Met zijn kunstmatige intelligentie kan Google precies dat doen Luister naar het gezongen deuntje Of neurie en vergelijk de opname met de miljoenen beschikbare muziek Databank.

READ  Xbox kondigt nieuwe, nooit eerder vertoonde games aan tijdens de Xbox Game Show in juni | Xbox One

Zie ook: Verschijnen uw persoonlijke gegevens op Google? Hier leest u hoe u het kunt verwijderen

Hier leest u hoe u toegang krijgt tot de muziekherkenner

Wil je auditie doen? Dus, hier is de te volgen procedure.

  • Ga eerst naar Google-zoekmachine. Dat kun je natuurlijk eenvoudig doen door je Google-spraakassistent te gebruiken.
  • Klik op microfoon in de Google-zoekbalk om Spraakherkenning en Spraakgestuurd zoeken te openen.
  • Eens in Spraaksgewijs zoekenJe zal vinden ” Zoek een liedje ” Aan de onderkant.
  • Tik erop en stem af op het nummer dat je zoekt door te neuriën of te zingen.
  • Google dus Wij brengen u de muziek Wie lijkt op haar!
Tutorial lied terwijl Google zoemt

Het meest praktische hierbij Google-tool, is dat je hem volledig kunt gebruiken in het dagelijks leven, in een bar, als er bijvoorbeeld muziek op de achtergrond speelt. Wederom verrast Google ons hiermee Kunstmatige intelligentie. Hij is degene die altijd biedt Praktische updates en plezier, Ook paaseierendus het is een nieuwe tool van Google die het leven van zijn gebruikers gemakkelijker zal maken.

Nu weet je hoe je het moet doen. Je zult je nooit zorgen maken Zoek de titel van het nummer. Als je problemen hebt met het gebruik van nummerherkenning tijdens het neuriën, kun je een bericht achterlaten in de reacties. Wij helpen u graag verder!