Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Je ziet de rode kleur en maakt opmerkingen over de functie ervan

Je ziet de rode kleur en maakt opmerkingen over de functie ervan

Evelyn Dahliat is sinds 1992 fulltime weerpresentator op TF1. Ze is gepassioneerd door haar werk en heeft een schat aan ervaring opgedaan, waardoor ze regelmatig in het journaal van 13.00 en 20.00 uur op Channel One kan verschijnen. Hoewel sommigen dachten dat ze zou vertrekken, bevestigde het weeranker dat ze aan het begin van het schooljaar aanwezig zou zijn toen ze afgelopen juni de situatie uitlegde. Tijdens haar vakantie maakte ze plaats voor haar vervanger Angie Noiret, die unaniem werd goedgekeurd op sociale netwerken.

Ook al benadrukt het de gevolgen van de opwarming van de aarde voor ons milieu, de weerpresentator ontvangt nog steeds opmerkingen van internetgebruikers die ernaar vragen. Afgelopen augustus vertelde een surfer bijvoorbeeld: “Sorry, maar in de Elzas worden we niet erg warm!” Vervolgens legde Evelyn Deliat op Twitter uit dat weer en klimaat twee verschillende dingen zijn, en dat de algemene trend van klimaatverandering op de lange termijn kan niet op korte termijn worden gemeten. Netizen merkt op dat ze ook enkele vreemde berichten ontving van ontevreden kijkers.

Layout Introductie Weer Evelyn Dahliyat

Op 25 augustus 2023 was Evelyn Dehliyat te gast in het programma “Kamil Wa Sour”, uitgezonden op het TF1-kanaal en gepresenteerd door Camille Kombal. Tijdens de show onthulde ze de achtergrond van haar werk als weeranker, wat door veel mensen vaak verkeerd wordt begrepen. Sterker nog, velen zien alleen de paar minuten die u aan de uitzending besteedt, zonder rekening te houden met al het voorbereidende werk dat nodig is om uw presentatie voor te bereiden.

READ  Miljoenen reizigers kunnen alles annuleren vanwege apenpokken...

Evelyn Dehliyat legt uit dat haar werk dus ook bestaat uit de dagelijkse analyse van weerkaarten, om toekomstige weersomstandigheden te voorspellen. Deze cruciale stap is niet zichtbaar voor het grote publiek, maar is essentieel om de betrouwbaarheid van de presentatie te garanderen.

Daarnaast is het belangrijk op te merken dat het weeranker in 2016 het Legioen van Eer ontving, als erkenning voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het vak. Deze onderscheiding getuigt van zijn toewijding en professionaliteit in zijn vak.

Kortom, het werk van Evelyn Dahliat beperkt zich niet tot het vertonen van een paar minuten in de ether. Dit is nauwgezet en rigoureus werk, wat getuigt van haar toewijding aan haar beroep en haar interesse in het verstrekken van hoogwaardige informatie aan het publiek.