Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Australië: Wetenschappers monitoren voor het eerst in 25 jaar een soort ‘handvis’

Australië: Wetenschappers monitoren voor het eerst in 25 jaar een soort ‘handvis’

Zijn unieke uiterlijk valt op in het grote mariene universum. Hij heeft twee benen, waardoor hij over de zeebodem beweegt, vissenhanden, vriendelijk brachioradialis, Hij heeft geweldige eigenschappen. Het is ook geclassificeerd als een bedreigde diersoort. Dit is een bewijs van het belang dat onderzoekers hechten aan elk van de manifestaties ervan, waarvan de laatste voor opschudding zorgde in de wetenschappelijke gemeenschap.

In Australië hebben onderzoekers van Commonwealth Wetenschappelijke en Industriële Onderzoeksorganisatie (CSIRO) filmde een handvis in de wateren van de Stille Oceaan, in de Zee van Tasmaniëvlakbij de Australische kust dagelijkse mail, onder verwijzing naar een persbericht van het instituut. Het exemplaar werd waargenomen met behulp van een onderwatercamera die speciaal was ontworpen voor duiken in open zee.

⋙ China zegt dat het het ‘krachtigste’ magnetische kanon ter wereld heeft getest

Een verbazingwekkende aanwezigheid op deze diepte

“Handvis is heel moeilijk te vindenzei Carly Devine, onderzoeker bij CSIRO. Om er een op deze specifieke diepte te zien was heel bijzonder.”. Deze vissen wagen zich zelden in ondiepe diepten. Het onlangs waargenomen exemplaar verscheen echter bijna 300 meter onder het wateroppervlak.

Op de foto’s, op de foto’s De vreemdste en meest verbazingwekkende 10 vissen

Net als zijn leeftijdsgenoten kruipt hij over de bodem van de zee. Maar in tegenstelling tot de gevlekte staartnaald of de rode zee-naald heeft zijn lichaam geen opvallende kleur. Aan de andere kant komt de grootte, geschat op tussen de 5 en 15 centimeter, overeen met de kenmerken van de soort. Ze hebben ook een lichte barbeel, een groei die bij deze vissoort te zien is aan de hoeken van de lippen.

READ  Vaccinatiekalender 2023: Nieuw vaccin aanbevolen voor zuigelingen

⋙ Wales: Dolfijnen gefilmd terwijl ze bruinvissen doden ‘voor de sport’

Een soort handvis CSIRO

Uitgestorven soorten

Dit dier wordt al tientallen jaren steeds meer bedreigd. Door de opwarming van de aarde, de watervervuiling en de stijgende temperaturen van de oceanen is het aantal handvissen toegenomen, Hij weigert.

Voorzover Wereldbeschermingsunie (IUCN) vermeld als ernstig bedreigd. classificeren Sympterichthys unipennis Het is officieel uitgestorven gemeld Nationaal Geografisch in 2020.

over hetzelfde onderwerp

⋙ Ontdek “Regalec”, beter bekend als de “lintvis”, een van de grootste vissen ter wereld

⋙ Hoeveel weegt de maanvis, wat de zwaarste beenvis is?

⋙ Drinkt hij vis?