Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Je volgende MacBook Pro zou moeten worden geleverd met een klein LED-display

Tijdens de keynote speech van Apple op 20 april 2021 werd de 16-inch MacBook Pro niet genoemd, maar geruchten verwachten dat er tegen het einde van het jaar een klein scherm zal verschijnen.

De nieuwe iMac M1 en iPad Pro mini-LED werden officieel aangekondigd tijdens de keynote van Apple in april, en hoewel velen de MacBook Pro verwachtten, werd er niets over onthuld. Voorlopig doet het aanzienlijke toegangsgeluid denken aan de 14- en 16-inch versies van deze toekomstige modellen. Omdat we met ingehouden adem kunnen wachten, is de M1 SoC krachtiger, soms aangeduid als de M1X of M2, met meer kernen en verbeterde prestaties in vergelijking met de huidige interne processor van Apple. De HDMI-poort en SD-kaartlezer zullen naar verwachting (resetten), terwijl de MagSafe-stroomconnector ook terug is. Pond sterling De la Die?

De komst van miniatuurtechnologie wordt steeds duidelijker.

Taiwan Surface Mounting Technology (TSMT), een grote leverancier van Apple die al het miniatuurdisplay voor de iPad Pro produceert, zei dat het zijn productiecapaciteit zal vergroten met hetzelfde type scherm om zich voor te bereiden op de komst van twee nieuwe MacBooks. De ontdekkingen die altijd de aankondiging van de MacBook Pro 14 en 16 inch voeden, die op hun beurt zullen worden versierd met mini-led-technologie. De volgorde is eindelijk logisch nadat deze is geïmplementeerd op iPad Pro. Het is in ieder geval een element dat zich iets meer kan onderscheiden van de MacBook Pro dan de MacBook Air, op dit moment is het qua esthetiek en prestaties enigszins vergelijkbaar.

Wat zijn de voordelen van deze technologie?

Klein LED-display bestaat uit duizenden, zelfs tienduizenden miniatuur-LED-lampjes, in tegenstelling tot traditionele LED-schermen die er maar een paar honderd bevatten. De helderheid van het paneel is veel hoger en de contrastverhouding is beter. Zo kunnen hele secties van het LED-paneel worden uitgeschakeld om diepere zwarttinten te bieden en halo-effecten te verminderen (Bloeien). Ten slotte is de dekking van de kleurruimte breder en zouden de kleuren nauwkeuriger moeten zijn.

Terwijl we wachten op officiële aankondigingen van Apple, houden we je op de hoogte van de items die bij ons binnenkomen, voordat we deze nieuwe schermen hopelijk in de tweede helft van 2021 kunnen testen.