Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aankomende updates worden gelekt en beloven onvermijdelijk te zijn

Al meer dan een jaarAnimal Crossing: New Horizons Het is uitgebracht op de Nintendo Switch. Ook al werd zijn eerste kaars weggeblazen, Het vlaggenschip van Nintendo heeft moeite om spelers met een grote licentie gerust te stellen. En terecht, sommige functies ontbreken nog steeds. Maar maak je geen zorgen, het lijkt erop dat aankomende updates voor de game zijn uitgelekt, wat een onvermijdelijke comeback achterlaat.

Een hoop nieuwigheden

afstand Materiaalupdate voor 28 aprilEn de Animal Crossing: New Horizons Hint naar enkele interessante nieuwkomers. Sommige gegevensexperts maakten van deze gelegenheid gebruik om hun neus in de gamebestanden te steken om de volgende toevoegingen te bepalen. Updates die beloven essentieel te zijn, vooral omdat het lijkt alsof koffie eindelijk terug is. Aanwijzingen voor de heropening van het café zijn een mysterieuze regel code: “cCafe”. De ingang van het café en de camera-instellingen in de zaal werden ook genoemd.

Echt, dit is voor niemand een verrassing. Robusto, de eigenaar, wordt al genoemd in Animal Crossing: New Horizons, En zijn bestanden zijn er al. Maar de parameters van de gegevens zijn duidelijk, de bestanden zijn vereenvoudigd na een recente update. Terwijl ik verder zocht, realiseerden die nieuwsgierige technisch onderlegde mensen zich dat er een nieuw niveau aan het museum zou worden toegevoegd. Een voorgestelde verbetering voor een nieuwe galerie of gewoon de oprichting van een beroemde coffeeshop. Hier werd Le Perchoir, het Robusto-café, geïnstalleerd Animal Crossing: A Wild World En de Animal Crossing: Laten we naar de stad gaan.

READ  Hoe maak je je telefoon 5 keer sneller in minuten? Klik gewoon op deze knop

Maar daar houden de toevoegingen niet op. Naast nieuwe seizoensartikelen die voor de gelegenheid zijn gepland, lijkt personalisatie te maken te hebben met de hekken. Op het eerste gezicht is het ook mogelijk om hun kleur en grootte te veranderen. Het is duidelijk dat deze informatie met de nodige voorzichtigheid moet worden gebruikt. Er wordt niet gezegd dat deze ontwikkelingen op korte termijn zullen plaatsvinden. Net als de Robusto-bestanden, die vanaf het begin in het spel zitten, kan het worden toegevoegd voor later gebruik, in de nabije toekomst.

Hoe dan ook, we moeten wachten tot Nintendo Spreek deze uit om deze te bevestigen of te ontkennen Informatie om erachter te komen. Op weg naar een grote update voor Nintendo Direct in juni voor de E3? Kan zijn. Maar tot die tijd moeten we geduld hebben. Echter, prof Animal Crossing: New Horizons 2.0 komt eerder naar voren dan verwacht.