Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De perfecte smartphone voor nog geen 400 euro

Volgens een onderzoek van UFC-Que Choisir * gaven de Fransen in 2019 gemiddeld 326 euro uit om hun smartphones te kopen. De komst van 5G heeft dit cijfer licht naar boven bijgesteld, waardoor het gemiddelde budget in 2021 tussen de 300 en 400 euro ligt.

Kunnen we in deze prijsklasse een volwaardige smartphone kopen? Het antwoord is ja. Fabrikanten hebben in dit prijssegment een echte marktbeweging gemaakt. OPPO A94 5G, gelanceerd in april 2021, Belichaamt volledig het idee van een uitstekende technische prijsverhouding.

Want als de Fransen niet vaak bereid zijn om meer dan 400 euro te betalen voor een smartphone, zijn ze toch veeleisend. Een van hun selectiecriteria is onafhankelijkheid in poolpositie. Schermgrootte, kwaliteit, duurzaamheid, beeldkwaliteit en programma-interface belichamen andere belangrijke punten bij de aanschaf van een smartphone.

Met de A94 5G voldoet OPPO perfect aan al deze behoeften, En is evenredig met het gemiddelde budget van de Franse consument. Punt voor punt interpretaties.

onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid is dan ook het belangrijkste criterium bij de keuze onder Franse consumenten. Goed nieuws, OPPO heeft altijd aandacht besteed aan dit aspect, en dat geldt voor alle prijsniveaus.

Dus OPPO A94 5G erft deze kennis. Met zijn 4.310 mAh-batterij gaat hij mee Meer dan een dag voor intensief gebruik En twee dagen voor matig gebruik.

Dat is bijvoorbeeld 16,7 uur online video, 7,8 uur gameplay of 35,5 uur streaming muziek. Met deze prestaties rangschikt OPPO de A94 5G Het is een van de meest stabiele smartphones in zijn klasse.

Bovenal begeleidt hij hem VOOC 4.0 laadsysteem Hij levert 30 watt vermogen. Dankzij de laagspanningslaadtechnologie kan de smartphone in slechts 65 minuten volledig worden opgeladen, zonder oververhitting. Wie zegt er beter?

READ  Astronomie: 80 tot 200 heldere sterren per uur... Alles wat u moet weten over de Perseïden vanaf donderdagavond

Bestel bij Amazon

Scherm

© OPPO

Schermgrootte en kwaliteit worden daarom gepositioneerd als het tweede selectiecriterium voor consumenten. Dus OPPO heeft ervoor gezorgd dat een paneel is ingebouwd dat enigszins comfortabel is voor multimediagebruik met behoud van een goede grip.

Dankzij de optimalisatie van alleen de grootte / schermverhouding (90,8%), houdt OPPO A94 5G het formaat klein genoeg voor gebruik met één hand. De randen eromheen zijn erg dun (2 mm aan de bovenkant, 1,6 mm aan de zijkanten en 5,53 mm aan de onderkant) en het gat dat discreet in de linkerbovenhoek is geplaatst, bespaart nog steeds ruimte.

Zo is OPPO erin geslaagd om de A94 5G uit te rusten met 6,43 inch scherm in 20: 9 formaat. En met welk palet het afhangt van technologie AMOLED met Full HD + resolutie. Als u voor dit scherm kiest, kunt u genieten van een uitstekend decennium, prachtige helderheid en 16,7 miljoen kleuren. Genoeg om het dagelijks gebruik erg leuk te maken maar ook om met een beetje ui te genieten van een multimediale beleving.

Energie

Avis Oppo A94

© Oppo

Omdat macht de kern vormt van de zorgen van kopers, vertrouwt OPPO erop puce Mediatek Dimension 800U Gegraveerd op 7 nm en 2,4 GHz. Het wordt geleverd met een 5G-modem en wordt geleverd met een Mali G57 MC3 grafische chip, 8 GB LPDDR4X RAM en 128 GB opslag (uitbreidbaar tot 256 GB via microSD).

Als de technische gegevens voor u geen betekenis hebben, onthoud dit dan OPPO A94 5G voldoet aan alle behoeften van de gebruikers van vandaag. Als hij niet dezelfde prestaties biedt als de modellen die voor 1.000 euro worden verkocht, is hij nog steeds krachtig genoeg om alles te doen. Surfen op het web, sociale netwerken, messaging, fotobewerking, video, niets om door te worden geïntimideerd.

READ  Blizzard beantwoordt eindelijk die grote vraag over het lot van de Sylvanas

Spelers kunnen zelfs de belangrijkste licenties roteren (Call of Duty Mobile, PUBG Mobile, Genshin Impact) geen probleem.

Vraag in Cdiscount

camera

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de beeldkwaliteit van smartphones slechts het vierde criterium dat moet worden gekozen bij het doen van een aankoop. Dit belet de OPPO A94 5G niet om een ​​zeer compleet arsenaal op het gebied van beeldverwerking in te zetten. De viervoudige eenheid bestaat uit:

  • Groothoeklens 26 mm (f / 1.7): 48 megapixel (1/2 inch; 0,8 μm) sensor; Elektronische stabiliteit
  • Ultragroothoeklens 16 mm (f / 2.2): 8 megapixel (1/4 inch; 1,12 μm) sensor; 119 ° gezichtsveld
  • Macro lens 21 mm (f / 2.4): 2 megapixelsensor (1/5 inch; 1,75 μm optische positie)
  • Monochrome lens 24 mm (f / 2.4): 2 megapixelsensor (1/5 inch; 1,75 μm optische positie)

OPPO wordt vooral geleverd met al deze materialen met functies van Vind X3 Pro, de zoon van een smartphone plus een premium. Daarom neemt OPPO A94 5G de Nachtportretmodus over die, zoals de naam al doet vermoeden, het mogelijk maakt om bij weinig licht foto’s van betere kwaliteit te maken.

De Dynamische bokeh Het is ook een van de meest indrukwekkende nieuwigheden. Hiermee kunt u een wazig effect op een onderwerp toepassen tijdens het opnemen van de video.

De OPPO A94 5G kan ook tot 4K opnemen met 30 fps. Het heeft verschillende opnamemodi, zoals HDR-video, De Ultra Knight-video, De AI-video, De Focus volgen (Volgt een bewegend onderwerp), danVerfraaiing van kunstmatige intelligentie (Verfraait het onderwerp) of situatie Dubbel zicht Hierdoor kun je tegelijkertijd fotograferen met de camera aan de achterkant en de camera aan de voorkant.

READ  Top 3 voor minder dan € 200 in november 2023

Door de sensoren te verdubbelen die zijn gekoppeld aan softwareverbeteringen, kan OPPO A94 5G zichzelf dus bewijzen Veelzijdig in zowel foto als video. Het is voldoende om de creativiteit van elke gebruiker te stimuleren.

Aangevraagd door Fnac

gebruikersomgeving

Oppo A94-telefoon

© Citroenpers

De kwaliteit van een smartphone hangt ook af van de ergonomie van de software-interface. OPPO begreep dit heel goed en werkte veel aan zijn ColorOS-overlay. Sinds zijn aankomst in Frankrijk hebben ingenieurs de gevel aangepast, aangepast en verbeterd om het te maken Een van de beste Android-releases tot nu toe.

Dus OPPO A94 5G erft van Android 11 met ColorOS 11.1-overlay. Zijn grote kracht ligt in het gebruiksgemak dat gepaard gaat met vele aanpassingsparameters. U kunt de interface naar wens wijzigen, van het uiterlijk van de pictogrammen tot de navigatiebewegingen, inclusief achtergronden, animaties, enz.

Met ColorOS kunt u ook het scherm aanpassen, de oogbeveiligingsmodus activeren of het geluid beheren wanneer u naar muziek luistert. Ten slotte garandeert OPPO De perfecte monitor voor updates Voor een beter leven voor haar smartphones.

Je zou dat begrijpen, De OPPO A94 5G is een goed voorbeeld van wat we tegenwoordig van een smartphone verwachten. Betaalbaar, voldoet aan alle criteria voor de keuze van de Franse consument en meer.

Omdat alle bovenstaande punten slechts een deel zijn van de kracht van een smartphone. We noemden geen minder belangrijke consumentencriteria zoals design of geluidskwaliteit. Twee punten waarop OPPO A94 5G ook een enorm succes was.

Bestel in de boulanger

UFC Que Kies Study