Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microids heeft aangekondigd dat Flashback 2 in ontwikkeling is

Microids heeft aangekondigd dat Flashback 2 in ontwikkeling is

Microids, die er al voor heeft gezorgd om deze klassieker naar moderne platforms te brengen Vijfentwintigste verjaardag van flashbackPaul Cuisset, de oorspronkelijke game-ontwerper, heeft ondersteuning. Dus houdt Paul Cuisset toezicht op het team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van wat altijd belooft het actie- / platformtoernooispel van Conrad B. Hart te worden. Ontwikkeld door Delphine Software, herstel Haar tijd onderscheidde zich door de kwaliteit van de graphics, vooral de animatie, maar ook door het sciencefiction-scenario met filmische accenten dat getuige was van de ontwikkeling van de held in het bruine jasje op verschillende niveaus op zoek naar zijn herinneringen, tegen de achtergrond van de film. plot van aliens.

We zijn erg verheugd om een ​​vervolg op dit meesterwerk in de Franse videogamegeschiedenis voor fans te brengen. Bij Microids streven we ernaar projecten te bedenken die de talenten van getalenteerde mensen laten zien. Paul Cuisset is een wereldberoemde Franse ontwikkelaar. We zijn er trots op om samen met hem en zijn team aan dit project te werken.Stefan Longyeard, CEO van Microids, zei.

Het ontwikkelen van een vervolg op flashback is een idee dat ik al heel lang heb. Ik kan niet wachten tot spelers de nieuwe avonturen ontdekken van het Conrad B Hart-personage dat zich bijna 30 jaar geleden had voorgesteld. Met Microids is ons echte doel om fans van het originele spel tevreden te houden en tegelijkertijd de aandacht te trekken van nieuwe spelers die zich op een kwetsbare plek bevinden voor toekomstige spellen.Paul Quest, ook wel bekend als zwarte steen En de Moto-deelnemers Maar een van zijn meest eigentijdse werken (AmyEn de Flashback HDEn de Onderwerp 13Geesten zijn niet in dezelfde mate onderscheiden.

  • Om ook te lezen | Eeuwige flashback over de carrière van Ball Quest
READ  Als kapitein "is dit geen grap", zegt astronaut Jean-Francois Clervoy