Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Je maakt misbruik!” : Een drukte van netizens die de “dezelfde thema’s” van de M6-show beu zijn

Op zondag 15 augustus zond M6 een nieuwe uitgave van haar tijdschrift Capital uit. Een probleem gericht op een onderwerp dat bekend is bij kijkers. En terecht: dit is niet de eerste keer dat de zender interesse heeft in…

Het is ongetwijfeld een van de hoofdprogramma’s van het Franse kleine scherm. Gemaakt door Emmanuel-serie Hij werd vrijgelaten in ruil voor Eerste keer op de M6 in 1988, Capital Magazine Het blijft elke zondag duizenden kijkers trekken. Sinds 2018, Het is Julien Courbet wie het programma aanbiedt. Het moet gezegd dat de gastheer een voorstander is van vragen over de Franse economie en consumptiegewoonten.

Het rapport is te veel

Op deze zondag 15 augustus, terwijl velen op vakantie waren in vier uithoeken van Frankrijk (of de wereld), zond de hoofdstad een nummer op de camper, die “op weg is om een ​​goede oude camper op te halen”. Terwijl sommigen het graag rustig aan doen in luxe hotels, reizen anderen liever met een caravan over de weg. Het is een interessant onderwerp, maar snel geïrriteerde netizens. de reden ? Volgens hen zal de M6 thema’s recyclen die met dat onderwerp te maken hebben.

Hoofdstad en regio Benedet: dezelfde richting?

Wat vooral sommige Twitter-vogels stoorde, was de timing van de programmering op de M6. Inderdaad, op woensdag 21 juli zond de zender een aantal verboden gebied Cadeau door Ophélie Meunier en toegewijd…voor gezinnen die op vakantie gaan over de Franse wegen in campers of bestelwagens. Het is niet helemaal dezelfde auto, maar dat is genoeg om netizens kwaad te maken…

READ  Harry Potter en de Gevangene van Azkaban op TF1

En dan zijn er, temidden van de verontwaardiging, enkele kijkers die hebben genoten van en/of interesse hebben getoond in de kwestie bij campers!

Of het nu gaat om campers, bestelwagens of omgebouwde minibusjes, M6-magazines blijven geïnteresseerd in de actualiteit. Onderwerpen die uiteindelijk altijd de Fransen zullen aantrekken… wat de Twittermussen ook zeggen!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: