Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video: Phil Collins onherkenbaar op Twitter, netizens zijn in shock

In een video die zondag op Twitter is gepost, stuurt de ademloos en witgebaarde Phil Collins een bericht naar een fan. Een schok voor veel internetgebruikers.

Phil Collins, 70, heeft een rugblessure waardoor hij niet kan drummen, wat zeer zeldzaam is in de media. Hij was echter zo vriendelijk om een ​​fan hem te laten fotograferen na hun ontmoeting in de buurt van Thonons-les-Bains. De vader van Lily Collins, de ster van de serie Emily in Parijs, het is daar niet herkenbaar.

Het zien van Phil Collins met een witte baard, zichtbaar zwak, kwam als een schok voor veel netizens. Een internetgebruiker merkte op: “Het doet echt pijn aan het hart om het zo laag te zien slinken, maar het zal altijd beter zijn.” Een ander voegt eraan toe: “Arme Philo, 70, ziet eruit alsof hij ouder is dan 15.” “Het kan niet, het kan niet. De tijd gaat niet zo snel, het kan niet”, kunnen we ook lezen.

Fans kunnen gerustgesteld zijn om te horen dat Phil Collins nog niet met pensioen is gegaan en dat er momenteel een tournee gepland staat die in september 2021 begint in Noord-Amerika. Een teken dat hij nog energie over heeft op het podium.

READ  Harry Potter en de Gevangene van Azkaban op TF1