Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Andrew maandenlang verborgen in Balmoral? Waarom doet hij er alles aan om de advocaat van Virginia Joffrey te vermijden?

Het is een kwestie die heel Engeland schokte. Op 9 augustus 2021 diende Virginia Joffrey een klacht in tegen prins Andrew. De 61-jarige beschuldigde zou haar in 2001 seksueel hebben misbruikt, in Manhattan, in het herenhuis van Jeffrey Epstein, toen ze nog maar 17 jaar oud was. De klacht werd ingediend bij de federale rechtbank in New York. Jeffrey Epstein, Amerikaanse miljardair En een vriend van de beschuldigde zou prins Andrew begin jaren 2000 in contact hebben gebracht met Virginia Joffrey, toen ze nog maar 16 jaar oud was. Sinds deze klacht openbaar werd gemaakt, staat prins Andrew in het middelpunt van een controverse die opnieuw dreigt, Om de koninklijke familie in diskrediet te brengen.

We hoorden in de pers dat de hertog van York een toevluchtsoord zou zoeken in Balmoral Castle, waar hij zijn zomervakantie al enkele weken doorbracht. zondag 15 augustus 2021 Journalist van de Daily Express Prins Andrew zei dat hij het nog nooit ergens anders had gezien. Volgens de informatie van de krant, voordat Virginia Joffrey juridische stappen ondernam, probeerde het juridische team van laatstgenoemde prins Andrew te onderscheppen terwijl hij op een paard zat, maar het mocht niet baten.

Volgens verschillende bronnen die dicht bij het onderzoek staan, is de hertog van York van plan om tot nader order in Balmoral Castle te blijven. ‘De advocaten van Virginia maken zich geen illusies over de moeilijkheid om voor de prins op te komen’, zei hij. Bron in de Daily Mirror, zondag 15 augustus 2021. We leren dat de laatste (…)

READ  Prins Harry vernederd door Meghan?

Lees hier meer op de site

Foto Arthur: Dit tedere moment met zijn dochter waardoor hij niet kan slapen
Frank Dubusque neemt een kastdeur in zijn gezicht, en Danny Brillant schiet de scène en lacht hem uit
Ze is op vakantie: de zangeres onthult een zeldzame momentopname van haar zoon op Instagram
Foto Karen Ferry die een bikini over een krokodil draagt, lanceert een uitnodiging voor netizens
Foto Hilary (Moms & Celebrities): onthult een indrukwekkende bult voor haar zoon Milo