Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Je begrijpt er niets van”: Delphine Wespiser werd eruit gegooid door een gast op de set TPMP

Op het Touche Plateau, niet in mijn positie op vrijdag 10 juni, werd Delphine Wespiser ter verantwoording geroepen door een gast, stierenvechter. De columnist was boos.

De discussie was opnieuw erg gespannen op de Touche-groep, niet in mijn positie. Op vrijdag 10 juni keerden Benjamin Castaldi en columnisten privé terug naar de controverse die onlangs werd aangewakkerd door Carol Bouquet, die een stierengevecht bijwoonde. “Ze staat dus op de lijst van mensen die dierenmishandeling door de vingers zien. Het stierenvechten moet worden afgeschaft”, Hij schreef op Twitter The League of Animals en voegde eraan toe: Marteling is geen cultuur. Op het Touche Plateau, niet in mijn positie, waren twee sterk contrasterende visies: die van Delphine Wespiser, een pleitbezorger voor dierenrechten en die van Yannis Ezziadi, een acteur die pleit voor het stierenvechten.

De voormalige Miss France verhief de woorden van de gast. “In 2022 zijn we veel geëvolueerd … We evolueren volledig in alles, en ik merk dat deze praktijken uit een andere tijd komen, Gestart door Delphine Whisperser. Ik denk dat het geen kunst is, niet mijn cultuur. En je moet weten dat stierenvechten illegaal is omdat het een wrede daad is. Alleen toegestaan ​​in stierenvechtsteden.” Tegenover de schrijver verloor Yannis Al-Zayadi zijn kalmte. “Dat zou ik mijn hond niet aandoen want een hond is geen stier! Jij begrijpt er niks van!, De gast antwoordde van Touch niet in mijn plaats en verhief zijn stem. Jij weet niets van dieren. Je spreekt met jagers en boeren en mensen uit Zuid-Frankrijk die het stierenvechten begrijpen, en ze zullen je uitlachen.”

READ  Renee Zellweger is onherkenbaar sinds Bridget Jones: Haar gezicht is niet hetzelfde

Delphine Weisbaser: “Wat weet jij over mijn leven?”

“Omdat je een stadsmeisje bent dat niets van dieren begrijpt”Toen werd Yannis Al-Zayadi naast hem vrijgelaten. Merk op dat Delphine Wespiser het helemaal niet leuk vond… ‘Wat weet jij van mijn leven?’ , De voormalige schoonheidskoningin antwoordde en voegde eraan toe dat ze is “Alles behalve een stadsauto”. “We zouden boos zijn als we een kat, een hond of een paard zouden hacken en het voor een stier zouden doen.”voegde de voormalige Miss France toe aan de C8. Het misbruik is hetzelfde, het is illegaal.” En als Delphine Wespiser het stierenvechten vergelijkt met… “Wreedheid”Jean Pascal Lacoste roept een “de cultuur” In sommige Franse gebieden.