Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jared: Onverklaarbaar ongemak, braken en diarree veroorzaken angst bij Margarets

Reacties op de “T’es de Marguerittes si” Facebook-groep en vragen zijn er in overvloed van de getroffen bevolking.

Sinds zondag 25 juli vallen er op Facebook en de groep “T’es de Marguerittes si …” opmerkingen over verschillende verrassende gezondheidsproblemen bij de vele bewoners, van wie de meesten het votieffeest bijwoonden dat momenteel wordt overspoeld. Margretten.

Braken, diarree, buikpijn, koorts…

Het begon allemaal met een bericht van een moeder die zondagochtend werd gepost: “Sinds vanmorgen hebben mijn dochter en haar vriendengroep overgegeven, diarree en/of koorts en waren ze gisteravond op het feest. Mensen die dezelfde symptomen hadden? Wij zijn van overtollige alcohol af, en sommigen hebben zelfs nog geen druppel gedronken.”

Een bewoner antwoordt: “Ik ben bedlegerig met braken, diarree en hevige buikpijn!!!”. Een ander merkte op: “Dezelfde symptomen voor mijn zoon en een groep vrienden.” “Ik ging wandelen naar het feest, en ik heb niet gegeten of erg dronken,” zei een andere dame, “die nacht overgeven, hoofdpijn, koorts warm en koud en zonder kracht…” “Miloud is ook al enkele dagen besmet sinds ‘,” verklaarde een internetgebruiker, “Er zijn verschillende gevallen van zeer grote magen gemeld. Nu Marguerittes!!!”

De gemeente staat onder toezicht

Ondertussen kwamen er meer dan honderd reacties binnen van mensen die soortgelijke feiten meldden. Mensen vragen zich af waar deze pesterijen vandaan komen. Water ? Coronavirusziekte? zonnesteek? Rook uit rookmachines? Alternatieve Margarita? vraagt ​​een surfer met een glimlach.

Paniek verspreidde zich op sociale media. Na te zijn gewaarschuwd, publiceerde de gemeenteraad haar eerste persbericht waarin werd opgemerkt dat de stad onder toezicht stond.

READ  Waarom het modelleren van kersen die in water drijven zo'n technische uitdaging is

Het maakte zondag bekend uitgebreide analyses te hebben uitgevoerd. In een tweede persbericht zal drinkwater volgens een persbericht van de stad Nîmes niet in het geding zijn. De gastro-enteritishypothese kan ook worden overwogen.

gecontacteerd, Het stadhuis meldt dat er om diepgaandere bacteriologische analyses is verzocht. De resultaten zouden binnen een dag of twee bekend moeten zijn.